Raakasuklaata ja vaahtokarkkeja

Heipä hei! Täällä on viikonloppu sujunut makoisasti ja leppoisasti! Oltiin kutsuttu Mr. A:n sisko miehensä kanssa kylään täksi viikonlopuksi ja päätettiin samalla vähän juhlistaa mun viime viikon synttäreitä. Ajattelin ensin, että leivon jonkun kakun, mutta muistinkin, että olin ostanut jokunen viikko sitten CocoVi:n raakasuklaapakkauksen. Eli päätin kakun sijaan valmistaa raakasuklaata. Ihka ensimmäisen kerran!
Pakkaus on tosi hyvä sellaiselle, joka ei aiemmin ole raakasuklaata valmistanut. Ainekset on punnittu ja kasattu valmiiksi ja ohje on erittäin helppo: ensin piti lämmittää kookosöljy juoksevaksi vesihauteessa, tämän jälkeen sekoittaa kookosöljy sekä agavesiirappi keskenään. Edelleen vesihauteessa. Sitten joukkoon lisättiin jauhopussi ja that’s it! 

Pakkauksen mukana tulee goji-marjoja, joita laitoin noin puoleen muoteista. Toisiin laitoin pakastemustikoita. Lopuksi sula suklaamassa kaadettiin muotteihin ja sitten vain jääkaappiin odottelemaan jähmettymistä!

Nam! Tuli kyllä tosi hyviä, nopeasti ja helposti! Ainoa miinus näissä oli se, että niitä ei kahta enempää jaksanut kerralla syödä 😉

Ruuaksi tehtiin eilen vartaita. Oikeastaan kahdenlaisia. Olin Mini Fitness -blogista bongannut sydämen malliset vesimelonit ja pakkohan niitä oli kokeilla. Eli toisiin vartaisiin tuli ananasta ja vesimelonia. Nää ei joutuneet grilliin. Joo, siis meidän kattaus ja ruuat oli tosi äijämäisiä eilen 😉 hahha!

Ehkä nämä toiset vartaat sitten olivat hieman enemmän sitä äijätyyliä ! Eli possua, kesäkurpitsaa, kanaa, herkkusieniä pekoniin käärittynä sekä paprikaa. 

Loppuun vielä kuva ihanasta lahjasta, jonka sain Mr. A:n siskolta sekä hänen mieheltään! Ihanaa, kiitos vielä <3 

Treenivinkkejä ja -kuulumisia tulossa alkuviikosta! 
Nyt leffaillan pariin.
Rakkautta,
<3 Jenna
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta