Raksakuulumisia & sisustuspohdintaa

Raksalla hommat etenevät mukavaa vauhtia ja nyt alkaa talon sisustakin hahmottua! Viime viikon loppuun mennessä väliseinät olivat jo pystyssä, joten nyt huoneetkin konkretisoituvat. Suunnittelutyötä on yhtä äkkiä taas aika paljon, tässä muutamia pohdintoja:

Käytiin sunnuntaina mittailemassa vaatehuone, jonne pitäisi miettiä järkevä sisusta. Haastetta tuovat kaksi ikkunaa sekä yhdellä seinällä olevat pariliukuovet, mutta toivottavasti siitä osaa suunnitella toimivan! Haluan vaatehuoneeseen ehdottomasti yhdelle seinälle tangot kahteen kerrokseen, koska nykyisessä vaatehuoneessamme 1,5 m mittainen tanko on aivan täynnä. Uuteen taloon on tulossa 6 m2 kokoinen vaatehuone, johon luulisi mahtuvan vaatteet sekä muutakin tavaraa!

koti

Myös tehosteseinien pohtiminen tuli ajankohtaiseksi nyt, kun väliseinät ovat paikoillaan. Olemme sopineet, että raksaporukka maalaa kaikki seinät paperinvalkoisella, mutta joillekin seinille olisi kiva laittaa tapettia taikka maalia. Cole & Sonin Woods tapetti tulee television taakse olohuoneeseen, tämä on ollut varmaa jo ennen kuin raksaprojekti edes alkoi! Olen vain niin rakastunut tuohon tapettiin  <3

eteinen,tapetti,metsä,the dots,ripustus,design,valoisa,naulakko,puupenkki,sisääntulo:

Hyvältä näyttää myös samainen tapetti keittiön välitilassa lasin takana. Keittiön välitilaan meille on tulossa lasi, mutta se, mitä sen taakse laittaa on vielä kysymysmerkki. Tapetti vaiko vain maali? Siinäpä yksi pulma!

Sängyn taakse makuuhuoneeseen olisi kiva laittaa jokin tapetti myös. Alla olevan kuvan utuinen metsä tms. olisi melko rauhoittava. Myös tuo Ferm Livining Half moon -tapetti on kutkuttanut takaraivossa melko pitkään. Siinä vain on sitä jotain!

Weaving Wood Grey - Wall Mural & Photo Wallpaper - Photowall:

Dormitorio escandinavo • Scandinavian bedroom with 'Half Moon Black' wallpaper by Ferm Living:

ferm LIVING Half Moon Wallpaper: http://www.fermliving.com/webshop/shop/all-products/half-moon-wallpaper-black.aspx:

Niin ja miten sitten alakerran makkari tai yläkerran toinen makuuhuone? Kas siinä muutamia pulmia ratkaistavaksi, ja melko nopeaa! Värimaailma yleisesti tulee olemaan valkoinen, harmaa & musta, mutta toki sitten erilaisilla tekstiileillä ym. voi tarvittaessa ilmettä piristää! Mietin myös jotain maisemavalokuvatapettia yläkerran toiseen makkariin, mutta saa nähdä 🙂

Ai niin! Yksi iso mietinnän aihe on kaihtimet. Meille ei tule avattavia ikkunoita kuin yläkertaan kaksi, joten sälekaihtimet ovat pois laskuista (ne kun pölyttyvät niin helposti ollessaan ikkunan päällä). Mutta mitkä olisivat kivan näköiset, modernit, antaisivat hieman valoa läpi, mutta myös estäisivät tarvittaessa näkyvyyden ulos/sisään? Otan erittäin mieluusti ideoita vastaan!
<3:llä Jenna
Postauksen kuvat ensimmäistä lukuunottamatta: Pinterest.com

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta