Rentoilua, treeniä ja paperihäät

Tänä viikonloppuna suunnattiin taas maalle. Tuntui melkein jo siltä, että kesäloma olisi alkanut, mutta ei, vielä pitää malttaa hetki! Kuitenkin tuli taas rentouduttua sen verran hyvin (sisältää parit erittäin pitkät yöunet 😉 ), että nyt jaksaa!

Koko kolmipäiväisen sai nauttia ihanasta auringosta ja lämmöstä! Tänään tuli ehkä pari kertaa jo vähän manattua tätä kuumuutta, mutta ei saa valittaa. Suomessa kun näitä ihania hellepäiviä ei niin kovin montaa ole. 

Eilen aamulla käytiin mieheni kanssa Tampereella vähän kiertelemässä kauppoja ja syömässä Koskenrannassa jäätelöt! Muutama muukin oli bongannut alennusmyynnit, vaikka löin melkein vetoa, että lämmin ilma houkuttelee ennemmin ihmisiä rannalle ja Särkänniemeen. No löysin kuitenkin yhdet kivat housut ennen kuin tuli minimalistinen ahdistus siihen ihmispaljouteen. Siksi olikin hyvä hetken nauttia auringosta jäden kera 😉

 
Iltapäivällä ulkoilutin taas kahvakuulaa. Jalkatreeni oli vielä tekemättä ja oli siis sen vuoro. Paitsi, että teinhän mä vähän niitä jalkoja maanantaina. Kuitenkin nyt kun tuo vasen jalka alkaa olemaan normaali eli revähdys tai mikä nyt olikaan on poissa, niin oli hyvä vähän kyykätä! Sain houkuteltua miehenikin treenaamaan ja treenin lopuksi lukuisten puuskutusten ja välikuolemien jälkeen oli kommenttina ”Mä en oo koskaan tehnyt tällaista treeniä!” Vähän historiaa tähän väliin: Mieheni on siis harrastanut tuota kuntosalia jo n. 12 vuotta 😉 Eli tais olla sit rankka treeni! Täytyy myöntää, että itsekin tänään huomasin, että joo, olihan siinä haastetta 😉 Ankkakävely on taas in tässä perheessä! Laitan jossain vaiheessa tännekin tuon ohjelman!

Tänään oli meidän ensimmäinen hääpäivä. Naimisiin.infon mukaan paperihäät. Tai pumpulihäät. Ota näistä sitten selkoa?! Ehkä kirjoitan jutun siitä hääpäivästäkin joskus… Ei juhlittu mitenkään ihmeellisesti, mutta eilen illalla syötiin kunnon pihvit vanhempieni ja veljeni kanssa ja tänään saatiin muurinpohjalettuja, nam! On herkuteltu. Myönnän. Mutta toisaalta, raskas treeni ja tän päivän puutarhahommat kuluttikin niitä kaloreita 😉

Nyt rahka nassuun ja nukkuun!

Lämmintä viikkoa,

<3 Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta