Ruskaretki Hankoon – 5/5

Olin haaveillut pienestä arjen irtiotosta vielä tälle syksylle. Tavallisesti ollaan käyty ruskaretkellä Kolilla näihin aikoihin, mutta tänä vuonna tästä ideasta jouduttiin luopumaan. Kuitenkin tuonne itään matkaaminen vaatii ainakin yhden vapaapäivän, jotta reissussa on ”jotain järkeä”. Ajomatkoihin menee se 6 h per suunta eli ihan pikaista viikonloppureissua ei siltä osin viitsi tehdä.

Halu pienelle reissulle oli kuitenkin suuri ja keksin, että miksi me ei voida lähteä vaikka sinne Hankoon, jonne jo kesällä haaveilimme? Kukas sen on sanonut, että ruskaretken pitäisi aina sijoittua Itä-Suomeen saatikka Lappiin?! 😉 Viikonlopun teemana oli siis ruskaretki Hankoon ja samalla Mr. A:n synttäreiden vietto!

Ilma oli aivan ihana, olisiko ollut jopa 12 C lämmintä ja aurinko paistoi. Matkalla Hankoon poikkesimme Mustion linnassa, jossa teimme pienen kävelylenkin upeassa puutarhassa ja sen jälkeen ajelimme perille asti. Meillä oli majoitus hotelli Villa Maijassa, johon myös koirat olivat tervetulleita 🙂 Päivä kului mukavasti kävellen rantapolkua pitkin sekä satamassa ja ihmetellen Kesäkaverit-leffan kuvauspaikkoja. Illalla kävimme syömässä ravintolassa ja nukkumatti kutsui jo kymmenen aikaan. Vanhukset! Sunnuntaina heräsin sitten 7 aikaan ja tajusin, että kelloja oli siirretty! Aivan loistava aika herätä noin sunnuntaiksi, heh! Aamiainen oli aivan loistava ja sen jälkeen oli mukavan rento fiilis ajella takaisin kotiin.

Tässä kuvakoostetta lauantailta. Pahoittelen, kuvia on aika paljon, kun en osannut päättää, mitkä kaikki julkaisen 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hanko – 5/5!
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta