Satunnaisten hyvien tekojen -päivä

Hei se olis jo laskiaistiistai! Tänään oli ihanan aurinkoinen päivä, mutta tuuli sen verran, että täällä etelässäkin tuntui siltä kuin olisi ollut jossain tunturinlaella. Ehkä se kevät sieltä kuitenkin pikkuhiljaa tulee!
Töissä huomasin infotaululta, että tänään on satunnaisten hyvien tekojen -päivä. En tiedä mikä kalenteri tuo oikein on, mutta hauskoja ”juhlapäiviä” se kuitenkin pitää sisällään. Milloin on minttusuklaan-päivä, milloin hanki ystävä -päivä tai maailmanpyörien-päivä 😀 Joka päivälle jotakin huvittavaa kuitenkin. Niin, huomenna on nauti viiniä -päivä. Kuinkakohan monella torstai-aamu tekee tiukkaa? 😉
No niin, takaisin tähän päivään.. Aloin mietiskelemään sitä, että eikö joka päivä ole satunnaisten hyvien tekojen -päivä? Tai ainakin näin pitäisi olla 🙂 Välillä kuitenkin tuntuu, että maailmassa on liikaa välinpitämättömyyttä ja ihmisistä on tullut melko negatiivisia. Toisten asiat ja tunteet ei kiinnosta sitten yhtään. En siis tarkoita, että kaikki ihmiset ovat tällaisia, eivät tietenkään ole. Mutta jotkut ovat, ja silloin tällöin tällaisia tulee eteen.
weheartit.com

Näiden hyvien tekojen ei tarvitse olla mitään maailmaa mullistavia. Ilmastonmuutoksen pysäyttämistä tai vastaavaa. Ihan tavalliset pienetkin asiat riittää, ainakin alkuun 😉 Voit sanoa päivää naapurille. Antaa vanhukselle paikan bussissa tai auttaa kauppakassien kanssa. Voit yllättää rakkaasi vaikka tekemällä ruokaa. Tai ihan vain kysymällä mitä kuuluu ja olla aidosti kiinnostunut vastauksesta.
Pieniä tekoja, jotka kuitenkin saattavat muuttaa toisen päivän aurinkoisemmaksi.
weheartit.com
Mä ainakin yritän tehdä jatkossakin vähintään yhden satunnaisen hyvän teon päivässä.  Toivottavasti useammankin 🙂 
Käytiin tänään Mr. A:n kanssa katsastamassa Porvoon uusi Fitness 24 Seven -kuntosali. Etureidet sai hyvän treenin ja kuntosali jätti positiivisen fiiliksen! Kirjoittelen salista ja etureisitreenistä lisää huomenna 🙂
Rentoa illanjatkoa,
Jos haluat seurata treenejäni & höpinöitäni enemmänkin:

Liity lukijaksi blogin vasemmasta sivupalkista
Tykkää >  Facebook
Seuraa > Instagram
Seuraa > Bloglovin
Tilaa & seuraa > Blogilista
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta