Se aika vuodesta

”Terminen kevät on 1,5 kk etuajassa.” Näin uutisoi maikkarin sää eilen. Tämähän on siis oikeastaan vain ja ainoastaan kiva juttu 🙂 Maanantaina sää oli ihanan aurinkoinen ja mieli oli älyttömän virkeä!

Töistä tullessa käytiin lenkillä fiilistelemässä aurinkoa ja uskalsin laittaa jo rotsin päälle 😉 No joo, heti kun aurinko laski, tuli kylmä.. Mutta tulipa kokeiltua!

Kevät on ihanaa aikaa. Sekä luonto että kroppa herää talvihorroksesta ja intoa sekä energiaa on vaikka ja kuinka! Siis yleensä, maanantaina oli.

Eilen aamusta alkaen tuntui siltä, että oon tulossa kipeeks. Kurkku oli hitusen kipeä ja olo nuutunut, vaikka oon nukkunut pitkiä yöunia. Vasta illalla, kun olin vuorannut paksulla hupparilla ja viltillä sohvan nurkkaan käpertyen, mieleeni tupsahti, että tosiaan. Kevät! Kevät ja ah niin ihana pöly.

Oon ollut varmaan aina allerginen siitepölylle (koivu, leppä, paju.. mitä näitä nyt on). Heinä on yks ihan lemppari. Katupöly, että! Onneks en oo kuitenkaan enään allerginen suklaalle 😉 hihih! Lapsena nimittäin olin… Maanantai oli ensimmäinen kuiva päivä pitkään aikaan (ainakin täällä Porvoossa) ja tuulikin oli melko voimakas. Otolliset olosuhteet pölyilylle.

 

Illalla valaistuksen koettuani otin sitten viimeisen lääkekaapista löytämäni allergialääkkeen. Odotin jonkin aikaa ja kappas! Olo alkoi olla parempi. Kurkusta hävisi pieni ”turvotus” ja hengitys alkoi kulkea paremmin.

Tänään apteekin kautta kotiin!

Onko täällä muita pölyallergikkoja? Hoidatko allergiaa lääkkeillä vai olisiko jotain muita toimivia vinkkejä? Kaikki tervetulleita 🙂

 

jenna

2 vastausta artikkeliin “Se aika vuodesta”

  1. Täällä sitä ollaan ihasteltu keväistä ilmaa vaan sisältä käsin, koska flunssa pääsi iskemään. Harmittaa, koska olisi niin kiva päästä vaikka edes vähän ulkoilemaan tuonne ihanaan auringonpaisteeseen. Allergioista en onneksi kärsi, että kai tämä tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta