Sekavaa settiä alkuviikkoon

Aaivan aaivan todellakin todellakin mukavaa alkuviikkoa ! No joo 😀 ensimmäistä kertaa pitkään aikaan pää on suht tyhjä eikä mitään ”järkevää” postausideaa oo kehittynyt.. Perjantaina olin pienessä kuumeessa, koko päivä meni vilunväreitä kropassa, mutta burana ja sinkki+c-vitamiini teki parissa päivässä ihmeitä ja nyt on taas ihan suht ok olo. Pientä nuhaa vaan enään..
Alla sekalaisessa järjestyksessä muutama kuva torstain selkä-rinta treenistä, jonka kävin taas tänään tekemässä. Noi uudet kengät on muuten mukavat myös treenatessa! Eli Niken Free 5.0:t, voin kyllä suositella. Olivat vielä mukavassa alessa, eli niitä saattaa nyt löytää ihan sopivaan hintaan 🙂
Perjantaina käytiin mieheni kanssa juhlimassa vähän Ystävänpäivää ravintolassa. Oli kyllä mukavaa vaikka ei toi päivä nyt sinänsä mikään ihmeellinen mulle oo. Kuitenkin ihan hauskaa välillä päästä syömään jotain muutakin kun kanaa ja vielä mukavassa seurassa 😉 Lähes kaikki annoskuvat on mieheni annoksista.. Annoskateus iski kyllä pahemman kerran!

Ja tässä sitten sitä mun normiruokaa 🙂

On se vähä noloo tehdä minipainoilla penkkiä, ku isot miehet laittaa lämmittelypainoiks ainaki se 135 kg  😀 Mutta jostain tuokin liike on aloitettava!

Joo ja loppuun tälläinen ylpeydenaihe kuva! Söin siis eilen poppareita kisastudiota pidettäessä :/ Hyvältähän ne maistui, mut mun ruokavaliossa ei lue 3 dl poppareita sunnuntaina ! Ärghghh!! Nyt pitää skarpata!
Maukasta ja treenin täytteistä viikon alkua!
<3 Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta