Shapeshifter

Muutama viikko sitten postilaatikkoon kopsahti paketti Tritaniumilta. Sieltä löytyi Shapeshifter-osakompressiohousut, jotka olin tilannut pari päivää aiemmin. 

Tritanium Finland on kotimainen, ammattiurheilijoille ja aktiiviharrastajille suunnattujen korkealaatuisten urheilutekstiilien suunnitteluun, valmistukseen sekä myyntiin keskittynyt yritys. 

Saan todella helposti jalat kipeiksi jalkatreenin jälkeen ja ajattelin, että näitä osakompressiohousuja voisi testata, jos vaikka vähentäisivät tätä kipua tai edes nopeuttaisivat palautumista. Joskus tuntuu, että jalat on vielä 4 päivän jälkeen hieman hellinä treenistä, eli palautuminen kestää melko pitkään..

Osakompressiohousut antavat nimensä mukaisesti osaan housuista kevyttä kompressiopainetta eli tässä tapauksessa reisiin sekä pakaraan. Etenkin reisissä tuo paine kyllä tuntuu. Jalat tuntuvat kevyemmiltä. Kompressiosta on hyötyä juuri treenissä. Se antaa lisätehoa sekä treenin jälkeen nopeuttaa palautumista vähentäen juuri sitä treenin jälkeistä lihasarkuutta.

Shapeshiftersit ovat hieman normaalia paksummat. Materiaalin (nylon 87 %, spandex 13 %)  tiheys on 300 g/m2. Plussaa siis ainakin sille, että niistä ei näy läpi 😉 Ja nyt ilmojen viiletessä tulee vaihdettua kevyemmistä treenihousuista vähän paksumpiin, eli nää toimii myös vähän viileämmässä. 

Oon nyt testannut Shapeshiftereitä juoksulenkillä, porrastreenissä, agilityssä sekä salilla ja etenkin reisiin tuo kompressiopaine vaikuttaa kyllä positiivisesti! Eli lihasarkuus ei tuu niin voimakkaana ja sitä kestää vain pari päivää. 
Jos kiinnostuit osakompressiohousuista, käy kurkkaamassa Tritaniumin nettisivut: www.tritaniumstore.fi. Sieltä löytyy vaikka ja mitä muutakin kivaa 🙂 

Nyt tekemään lämmintä piristävää smoothieta 🙂

Rentoa sunnuntain viettoa, 

<3 Jenna


* Yhteistyössä Tritanium

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta