Sohvan löytämisen haasteet

Sohva. Se huonekalu, joka on yksi niistä tärkeimmistä ja varmasti eniten käytetyistä huonekaluista kotona (ainakin meillä!). Suhde sohvaan on sen verran ”läheinen” ja pitkäikäinen, että sen valintaan on hyvä käyttää hieman enemmän aikaa.

Meillä on päästy siihen pisteeseen olohuoneen siivouksen (lue: raivaamisen) kanssa, että uusi sohva olisi tervetullut. Vanha sohva sai majapaikan alakerran makkarista, joka toimii mm. vierashuoneena.

Meillä haasteita sohvan valintaan aiheuttavat noin 20 cm päästä lattiasta alkavat isot ikkunat, joita ei haluaisi sohvalla liikaa peittää. Lisäksi sohvan maksimileveys, joka liikkuu 250 cm hujakoilla.

Sohvan pitäisi olla mukava, siis sellainen kunnon löhöilysohva. Sen pitää kuitenkin kestää kulutusta, koska koirat ja olla myös jollakin tapaa pestävissä. Divaaniosa olisi iso plussa! Niin ja nyt koeistuttuamme arviolta 30 sohvaa, höyhentäyte on ehdoton.

Easy case, right?!

Tämä postaus on odotellut luonnoksissa viimeistelyään hetken ja itse asiassa sohva on nyt tilattu! Päädyimme Furninovan New York -sohvaan, jonka voi kasata haluamistaan moduleista. Meille tulee yksi käsinojallinen pala, keskipala sekä divaani oikeaan reunaan ilman käsinojaa, jotta ikkunat eivät niin peity 🙂 Postauksen alimmasta kuvistuskuvasta löytyy ko. sohva, muut ovat inspiraationa, mutta laitan tarkempia kuvia kunhan sohva saapuu kotiin <3

<3:llä Jenna
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta