Something new

Ei, en kerro teille nyt mun viime kesäisistä häistä vaikka otsikko voisi siihenkin asiaan viitata! Toki niistäkin olisi hauska kirjoittaa ja verestää taas muistoja.. Vaan siitä, kun löysin itseni taas eilen vähän (siis ihan vähän vaan) shoppailemasta 🙂 hihii!

Olin tilannut Stadiumiin pitkään himoitsemani kengät, topin sekä shortsit. Siis aika kätevää, että voit tilata liikkeeseen haluamasi tuotteet ja käydä sovittamassa niitä ennen varsinaista ostopäätöstä. Tämä ei ole sitten mikään mainos, mutta koin aika käteväksi ominaisuudeksi tässä nettishoppailun maailmassa, että halusin sen nyt jakaa kanssanne! Muutenkin olen tykästynyt Stadiumin valikoimaan urheiluvaatepuolella 🙂 Ei edelleenkään mainos.. 

Vaatteita uskallan nykyään tilata jonkin verran netistä, mutta kengät on aina vähän kinkkisemmät. Milloin koko on väärä tai sitten joku sauma hiertää kantapäätä tai pikkuvarvasta. Eli nyt kun ei sopivaa kokoa löytynyt heti kaupasta, niin tilasin ne sinne. Ja sattuikin ihme ja nuo ihanat Adidaksen kiilakorkotennarit päätyivät nyt mun mukaani 🙂 

Lisäksi halusin vähän uutta taas treenivaatteisiinkin (oon kyllä ihan koukussa treenivaatteisiin).. Löysin kivat shortsit, jotka kyllä valitettavasti jäivät sitten kuitenkin kauppaan. Mutta Under Armourin löysä treenitoppi lähti messii! 

Myös Niken trikoot bongasin hyllystä ja kokeiltuani niitä, saivat nekin täydentää treenivaatehyllyäni kotona. Kyllä nyt taas kelpaa pari kuukautta (ja toivottavasti pidempäänkin 😉 ) treenata nämä vaatteet päällä 🙂 

Tottakai voisin treenata salilla vaikka vanhoissa kollareissa ja löysässä kauhtuneessa t-paidassa, mutta jotenkin mukavat, hengittävät ja kivan näköiset vaatteet tuo sellaista uutta astetta siihen treenailuun! 

Mitä mieltä te olette? Onko se ihan se ja sama millaiset vaatteet salilla tai muussa urheilussa on päällä? 🙂 

Kohta kunnossa! täyttää lauantaina 1 vuoden! Aika omituista, että vuosi tässä on jo raapusteltu mitä mieleen juolahtaa 🙂 Lauantaista on tulossa aika kiirus päivä, mutta sunnuntaina lupaan kirjoittaa teille vähän koostetta kuluneesta vuodesta! 

Ja jos mielessänne on joku tietty aihe, että ”kirjoittaisipa tuo nyt siitä”, niin laittakaa ihmeessä viestiä kommenttiboksiin (postausten alta löytyy aina linkki xx kommenttia), jota klikkaamalla pääsee kirjoittelemaan. Toki myös sähköpostia saa laittaa 🙂

Vielä olis perjantai! Jaksaa jaksaa 🙂 

<3 Jenna

P.S. Tänään oli käsipäivä. Aika moisen treenin sai vedettyä läpi ku riittävästi ”piiskasi” itseään! 🙂

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta