Soudan huopaan

Mukavaa viikon alkua kaikille! Täällä etelässä tuo hetkellinen ”talvi” on nyt takana päin ja palaamme takasin syksyisiin tunnelmiin. Onneksi tätä pimeyttä voi lievittää vaikkapa tunnelmoimalla kynttilöiden valossa ja nauttimalla ystävien seurasta, kuten itse tein viikonloppuna! Alla kuvia lauantai aamulta:

Töiden jälkeen eilen kävin lenkillä auringonlaskun aikaan, aika ihanat värit oli kyllä taivaalla!

Treeneihin on tullut ihan uutta puhtia tuon kuntosalin vaihtamisen myötä ja oon kyllä rääkännyt itteäni viimeiseen asti 🙂 Vaihdoin myös tuota ohjelmaa tosiaan viime viikolla ja eilen oli sitten vuorossa takareidet-selkä-peppu. Takareisiä tein sen verran reippaasti (smjv + jalkaprässi leveällä haara-asennolla), että viimeisen liikkeen (reisikoukistus maaten) aikana ei jalat enää toiminut ollenkaa 😀 Aika säälittävää, että jaksaa tehdä vain pari toistoa, mutta toisaalta niinhän sitä kuuluukin treenata, että viimeiset toistot vie kaikki mehut pois. 

Innostuin myös kokeilemaan elämäni ensimmäisen kerran soutulaitetta! Aika hauskaahan tuo soutaminen sillä on 🙂 Järvellä en suostu soutamaan, mutta tuo kuivan maan versio on ihan jees. Tein siis loppuverkan soutamalla 10 minuuttia ja matkaksi tuli about 1600 m, hyvä vai huono matka?! En tiedä siitä, mutta ihan tehokasta kuitenkin tuo soutu on 🙂

Tänään olisi sitten vuorossa oikein kunnon kuntoilut: agilitytreenejä ensin 1.5 h, jonka jälkeen salille ystävän kanssa!

Treenatkaahan ahkerasti 🙂

Voitte nyt seurata tätä blogia myös Bloglovinin kautta: Seuraa blogiani Bloglovinin avulla 🙂 

jenna

Yksi vastaus artikkeliin “Soudan huopaan”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta