Sporttii vai laiffii? Vai kenties molempia?

Olipa mukava, vaikkakin hitusen väsyttävä, viikonloppu! Mun vanhemmat tuli perjantaina meille ja lauantaina aamupäivästä käytiin äitini kanssa Jumbossa shoppailemassa. Kunnon äiti-tytär -aikaa pitkästä aikaa! Illalla käytiin syömässä Porvoossa SicaPellessä koko porukalla. Jälleen kerran ruoka oli aivan taivaallista ja se viinipaketti mätsäs ihan täydellisesti. Oon tainnut löytää ainakin Porvoon parhaan ravintolan 🙂 Sunnuntai menikin vain oleskellessa ja illalla ystäväpariskunnan luona kahvitellessa. Rentoa ja mukavaa.

sporttii

Taisin jo aikaisemminkin kirjoitella hieman siitä, että oon pohtinut tän blogin painopisteitä vähän uudestaan. Alunperin hyvin vahvasti treeniblogiksi perustettu Kohta kunnossa! taitaa nykyisin olla vähän muutakin. Tai jos ei ole, niin tulee varmasti olemaan 😉

Kun elämäntilanteet muuttuvat, myös kiinnostuksen kohteet muuttuvat. Rakastan edelleen treenaamista, mutta en enää samalla tavalla halua keskittyä vain ja ainoastaan siihen, että olen ”kohta kunnossa”. Hassua, mutta ehkä oon välillä ottanut vähän turhaa stressiä tästä kuntoprojektista juuri blogin nimenkin takia… Laitan tähän väliin otteen siitä, mitä kirjoitin ylös viime viikon lauantaina jo nukkumaan mentyäni (kyllä! mulla parhaat ideat, tai ainakin ideat, syntyy usein juuri silloin, kun alkaa nukkumaan..):

Kohta kunnossa! -blogissa treenataan salilla ja silloin tällöin kotonakin, nautitaan hyvästä ruuasta, herkutellaan omalla luvalla lauantaisin, inspiroidutaan ihanista asioista, rakennetaan taloa, rentoudutaan sohvalla ja kehoa huoltaen.

Yllä oleva kuvaa sitä, mitä kuvittelen, että blogi tulee sisältämään tulevaisuudessa. Pääpaino varmasti edelleen on treenaamisessa, mutta moni muukin asia pyörii tällä hetkellä voimakkaasti arjessa, joten niitä on kiva jakaa teidänkin kanssa.

Itse asiassa tuossa yllä olevassa tekstissä oli alunperin Aarnioilla-blogissa nykyisen blogin nimen sijaan. Kirjoitettiin sellaista blogia jokunen aika sitten hetki Mr. A:n kanssa ja hento idea tämän blogin nimen muuttamisesta nousi esille näitä juttuja pohtiessani. Ehkäpä kuitenkin tämä nimen muutos saa vielä toistaiseksi jäädä vain mun mielikuviini.. Mitä mieltä te muuten olisitte siitä, jos blogin nimi joskus muuttuisikin?

Summa summarum: Mihin blogi kehittyy? Sitä tuskin tietää kukaan, koska tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että elämä menee niin lujaa joka suuntaan ja uusia juttuja tulee koko ajan mukaan 🙂
<3:llä Jenna

jenna

2 vastausta artikkeliin “Sporttii vai laiffii? Vai kenties molempia?”

  1. Miulla on ihan samanlaisia fiiliksiä oman blogini kanssa 🙂 Jotenkin kiinnostuksenkohteetkin on muuttuneet tuosta varsinaisesta salitreenistä ihan toiseen suuntaan ja esimerkiksi tänään ajattelin jopa vaihtaa salireissun ruokaostoksille lähtemiseen 😀 (Ns. Mitä täällä tapahtuu?! :D) Itsekin koin vähän paineita blogini nimen suhteen tässä syksyllä, mutta sitten ajattelin että mitäs sitä vaihtamaankaan…eihän sen treenaamisen tai siun blogin nimessä "kunnossa"-sanan tarvitse välttämättä viitata just siihen paljonko penkistä nousee tms. 😉 "Onneksi" meillä molemmilla on monimerkitykselliset blogien nimet, ainakin itse ajattelen niin. Voi sitten paremmalla omallatunnolla (jos näin edes tarvitsee ajatella…) laajentaa aihepiiriäkin ihan vapaasti 🙂

  2. No niinpä! Mitä täällä tapahtuu 😀 Mutta hyvähän se on, että elämässä tosiaan on muutakin eikä morkkis iske vaikka treeneistä olisi välillä taukoakin tai vaihtaisi vaikka kokonaan toiseen 🙂 Oot kyllä oikeassa näistä blogien nimistä. Mitä sitä hyvää vaihtamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta