Sportyfeel – Uusi lisäravinnetuttavuus

Treenin aikana, sen jälkeen, nälän yllättäessä puoli tuntia ennen treeniä, välipalana, makeanhimon iskiessä. Arjessa tulee eteen erilaisia hetkiä, kun tarvitsee energiaa helposti ja nopeasti, mielellään oikeassa ja maukkaassa muodossa. Juuri tällaisissa tilanteissa turvaudun silloin tällöin erilaisiin lisäravinteisiin proteiinipatukoista palautusjuomaan. 
Pääsin mukaan Indiedaysin ja Lidl:n Sportyfeel yhteistyökampaajaan ja sain valita erilaisia tuotteita Lidlin uudesta Sportyfeel-lisäravinnetuoteperheestä. Postaukseen tuotteet saatu Lidlin kautta. Valitsin tuotteet sen mukaan, mitä normaalistikin käytän eli treeni- sekä palautusjuomajauhetta, herajauhetta, proteiinipatukoita sekä ekstrana vanukasjauhetta. Heti alkuun kaupassa vieraillessani ja tuotteita valitessani yllätti positiivisesti sekä tuotteiden hinta, paljon edullisempia kuin aiemmin käyttämäni, sekä niiden määrä! Tuoteperheeseen kuuluu yli 30 tuotetta.
Useimmiten mun arjessa on mukana palautusjuoma. Palarin nauttiminen heti treenin jälkeen on hyvä tapa, jolla varmistaa sen, että kroppa saa tarvitsemansa energian lihasten korjaamiseen sekä energiavarastojen täyttämiseen. Palarin voi toki korvata hyvällä proteiinipitoisella ruualla, mutta mun arjessa se palarin nauttiminen treenin päätteeksi on osoittautunut parhaaksi vaihtoehdoksi. Harvoin nimittäin ehdin kokkaamaan heti treenin jälkeen tai jos ehdinkin, menee siihen hetki aikaa.
Sportyfeel-tuotteista löytyikin muutama erilainen vaihtoehto palautusjuomaan: Valmiit maitopohjaiset Recovery-palautusjuomat (suklaa maistuu ihan suklaavanukkaalle, nam!), Reco Pro+ jauheet kätevissä annospusseissa (kätevä tapa testata makuja!) sekä suuremmille kuluttajille purkeissa. Oon tottunut siihen, että sekoitan itse palarini herasta sekä maltosta, mutta näissä proteiinin, hiilihydraattien sekä muiden ravintoaineiden suhde on jo ajateltu käyttäjälle valmiiksi. Sokeria on toki enemmän kuin vaikkapa maustamattomissa versioissa.
Lisäproteiinia kaipaavalle löytyy myös näppärä tapa saada sitä WheyPro+:sta, sekin annospusseissa sekä purkeissa

 Satunnaisena välipalaherkutteluna tai vaikkapa kiireisenä päivänä ennen treeniä nautin protskupatukan. Oon todennut, että parempi tapa on syödä vaikka puolikas protskupatukka sekä banaani, jotka kulkevat näppärästi kassissa, kuin hakea se suklaapatukka. Toki sokerin määrä vaikuttaa tähän eli jotkut proteiinipatukat saattavat olla melko samankaltaisia ravintosisällöltään kuin se suklaapatukkakin. Ollaan siis tarkkana sen ravintosisältötaulukon kanssa! 🙂
Lidlin Sportyfeel-proteiinipatukoista löytyykin valinnan varaa vaikka kuinka. Laktoosittomille ja gluteenittomille tuplasuklaan makuinen sekä laktoosittomille mansikka-vadelma-suklaan makuinen Sportyfeel Laktoositon proteiinipatukka. Juuri tämä tuplasuklaan makuinen protskupatukka valikoitui mun suosikiksi! Ei liian makea sekä koostumukseltaan hyvä. 
Muita proteiinipatukoita ovat sekä hieman suuremmat sokerittomat Sportyfeel Proteiinipatukat 60 g, pienemmät Sportyfeel Proteiinipatukat 35 g sekä tosiherkuttelijan Sportyfeel Delicious Protein proteiinipatukat 35g. Makujakin on vaikka kuinka, kaikkia en valitettavasti oo ehtinyt testaamaan. Tuo Sportyfeel Delicious Protein -patukka pähkinä-suklaan makuisena oli mulle selvästi liian makea, sokeria kun en juurikaan käytä. Puolestaan omena-kaneli pienemmästä  Sportyfeel Proteiinipatukka 35 g oli melko hyvää! Ei ihan sitä omena-kanelia, mutta sellaista valkosuklaa-omenaa 🙂
Välipalaksi tai herkuksi on myös mulle melko uutena tuttavuutena proteiinivanukkaat. Ostinkin pari erilaista vanukasta Sportyfeel Delicious- proteiinivanukas-sarjasta ja kokeilin jo tuota persikan ja mangon makuista. Maku oli jälleen melko makeaa, mutta ei huono ollenkaan!

Itse treeniin tykkään ottaa veden sijaan treenijuoman silloin, kun tiedän, että tarvitsen myös treenin aikana sitä lisäenergiaa. Tälläinen voi olla vaikkapa kovasykkeinen kahvakuulatreeni tai tosi raskas jalkatreeni salilla. Sportyfeel-tuotesarjalla on ratkaisu myös treenijuomaan, Sportyfeel Urheilujuoma. Tässäkin tuotteessa vaihtoehtona ovat näppärät annospussit sekä isompi purkki. Makuna on sitruuna, joka oli mielestäni tosi hyvä vaihtoehto treenijuoman mauksi! Raikas eikä liian makea. Sekoitin treenijuoman veteen, mutta sen voi palautusjuoman sekä heran tapaan sekoittaa mehuun tai maitoonkin. 

Kaikenkaikkiaan positiivinen uusi lisäravinnetuttavuus! 

Muistutuksena vielä loppuun, että lisäravinteet ovat siis vain lisäravinteita eikä terveellistä ruokaa kannata korvata niillä 🙂 

Kampanjan muiden bloggaajien postauksia pääset lukemaan kampanjan sivuilta tästä ja osallistumaan samalla huikeaan kilpailuun kommentoimalla, mitä tuotetta haluaisit kokeilla. Kilpailussa voit voittaa 30 € arvoisen Sportyfeel-tuotepaketin! Paketteja arvotaan 5 kpl 🙂 

Onko joku teistä jo tutustunut Sportyfeel-tuotteisiin? Mitä tykkäätte? Mikä oli paras? 🙂

Makoisaa torstaita, 

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta