Sumplimista

Viikko on hujahtanut taas todella nopeasti! Kyllä sitä huomaa, että siitä toisesta puoliskosta täällä kotona on jotain hyötyäkin 🙂 Kahden koiran, kodin, koiraharrastusten, työn ja tietysti salilla käynnin yhteensovittaminen ja mahduttaminen viikkoon vaatii hieman sumplimista! Tällaisen yksinolon jälkeen todellakin arvostaa sitä, että saa jakaa arjen toisen kanssa 🙂 

Tiistaina kävin Ferin kanssa agilitytreeneissä ja treenit sujui pätkittäin todella hyvin. Treenattiin erilaisia ohjauskuvioita, jotka ovat paikoittain erittäin haastavia. Agility on kyllä muuttunut jonkin verran vuosien varrella ja nyt uudestaan harrastuksen aloitettuani sai aloittaa melkeimpä puhtaalta pöydältä. Mutta hyvähän se on, että haastetta löytyy 🙂 Ei pidä päästä liian helpolla!

Eilen ehdin käydä salilla testaamassa uutta treeniohjelmaa. Aloitin nyt siis treenaamaan uudella 4-jakoisella ohjelmalla, joka sisältää aika monia uusia liikkeitä. Tein etureisi-vatsa -päivän ja tänään on kyllä etureidet olleet todella hellänä! Haastetta eilen aiheutti muun muassa se, että saa selän pysymään täysin suorassa lankkukyykyssä. Jotenkin se peppu vaan aina koittaa puskea taaksepäin.. No ensi kerralla toivottavasti on jo helpompaa, kun kroppa alkaa muistaa miten liikkeet pitäisi tehdä!

Posti tiputti eilen postilaatikkoon Zero Pointin kompressiosäärystimet (ihanan pinkit 🙂 ). Halusin kokeilla niitä mm. sen vuoksi, että olen kärsinyt penikkavaivoista aika ajoin. Nyt parina iltana olen niitä pitänyt jalassa ja tunne on mielenkiintoinen. Paitsi, että säärystimet tietysti lämmittävät jalkoja, tuntuu pohkeet todella kevyiltä! En malta odottaa, että pääsen testaamaan näitä agilityyn tai vaikkapa salille! Zero Pointin sivuilla säärystimien hyödyistä kerrotaan näin:

 • Tehokkaampi verenkierto.
  Enemmän happea ja energiaa jalallesi. Parempi suorituskyky
 • Parempi aineenvaihdunta. Poistaa maitohappoja, vähentää väsymystä ja nopeuttaa palautumista
 • Tukeva vaikutus.
  Vähentää pehmytkudosvaurioita, lihasjännitystä ja keventää jalkoja.
 • Urheilu ja rasitusvammojen hoito ja ennaltaehkäisy:
  penikkatauti, akillesjänteen ongelmat ja krampit.
 • Parantaa voimantuottoa
Huomenna saan mieheni takaisin kotiin! Jee jee 🙂 Lisäksi suunnitteilla salitreeni illalle 🙂 
Palaillaan taas !
Fastin protskusipsejä: mielenkiintoinen koostumus, mutta maku todella hyvä!
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta