Suunnitelmia

Jos mä kuitenkin tänään tekisin eka sen ja sit vasta illalla käyn salilla, jos ehdin. Tai voihan sen salin oikeestaan siirtää huomisellekin, eikö?!

Tällaista mun ”aikataulutus” oli viime viikolla ja kas kummaa! Tiistaina kävin PT:n kanssa tekemässä uuden yläkroppatreenin, jonka jälkeen oli 3 päivää yläkroppa hellänä. No ei se vielä haittaa, näinhän aina käy uusia liikkeitä kokeillessa. Mutta. Mun piti käydä torstaina agilitytreenien jälkeen tekemässä viikon jalkatreeni. ”Jos mä kuitenkin teen sen vaikka sunnuntaina, ku tullaan kotiin”, ajattelin. 

Sunnuntai-iltana, kun kahdeksan aikaan kotiuduttiin 1,5 päivän reissusta, totesin, että oon kyllä ihan poikki lähteäkseni enää tekemään raskasta jalkatreeniä. Korvasin tän sitten selkä-rinta-vatsa -treeninä TRX:llä. Hyvä tämäkin, mutta eipä tullut treenattua jalkoja koko viikkona!

Pointtini on siis se, että ainakin mulla pitää olla konkreettinen aikataulu. Ja jääkaapin oveen teipattuna mieluusti! Siinä sitä tulee tuijotettua monta kertaa päivässä ja pystyy jo asennoitumaan edellisenä päivänä seuraavan päivän koitokseen. Mulla oli pitkään PT:n laatima liikuntasuunnitelma, jossa oli treenit aina koko kuukaudelle. Jossain vaiheessa ajattelin, että hei, osaanhan mä nyt itsekin suunnitella tän!

Niin, kyllä osaan. Mutta se, kun en saanut sitä konkreettisesti näkyville, en sitten olekaan tehnyt kaikkia niitä treenejä, joita olin päässäni suunnitellut. Nyt kuitenkin sain sen verran itsestäni irti, että tein kaksi hieman erilaista suunnitelmaa. Toinen sellaisille viikoille, joina viikonloppuna ehdin salille ja toinen sitten sellaisille, joina tiedän, että viikonloppu menee muuhun.

Mulla on (ainakin tuolla päässä) hirvee draivi päällä vetää tää reilu pari kuukautta ennen leikkausta ”kovaa” treeniä, jotta sitten leikkauksen jälkeen kuntoutuminen sujuis suht nopeesti. Kovalla työllä hankitut lihakset (erityisesti lihassolut, joissa tumat) ei katoa minnekään, vaikka surkastuvatkin pidemmän tauon aikana. Tämän vuoksi palautuminen ennen leikkausta/taukoa olleeseen tilaan on melko nopeaa. 

Eli nyt itsekuria ja noudatetaan noita suunnitelmia! Tää viikko on tuo, jossa treenaan salilla viikonloppunakin. Sen kunniaksi tänään vähän Ikeaan ja Jumboon shoppailemaan, heheh! 

Tsemppiä viikon alkuun, 

<3 Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta