Takaisin FitFashionilla!

J & A:

Hellou! Täällä ollaan jälleen FitFashionilla! Blogi on kokenut viimeisen puolen vuoden aikana muutamia muutoksia. Muutto täältä ihanasta portaalista omilleen, toisen bloggaajan liittyminen joukkoon ja nyt takaisin tänne, ”kotiin” 🙂

Kohta kunnossa! on perustettu jo reilu 3,5 vuotta sitten ja tänä aikana täällä on nähty aiheita niin treeni- kuin lifestylepuoleltakin. Välillä on hitusen sivuttu talon rakentamista, välillä pohdiskeltu syvällisempiä. Tällä hetkellä meidän elämä pyörii vahvasti sekä uuden omakotitalon ympärillä että enenevässä määrin jälleen myös treenien sekä terveellisen elämän parissa. Uskotaan, että näistä sekä varmasti hieman muistakin mieleen tupsahtavista asioista tullaan jatkossakin kirjoittamaan.

Jotta homma saadaan käyntiin, esitellään vielä itsemme muuton kunniaksi! Varmasti ainakin Jenna on monelle jo tuttu, mutta Anssi uutena kirjoittaja saattaa olla vielä hitusen tuntemattomampi.

Jenna

26-vuotias lähes aina iloinen ja energinen vaimo ja kahden koiran perässä juoksija. Koulutus ja nykyinen työ sähköpuolen insinöörinä. Liikunta ja terveellisempi elämäntapa ovat olleet mukanani lähes aina (vedetään yli se opiskeluaika). Nuorempana tuli pelattua pesäpalloa, ratsastettua, harratettua taekwondoa yms. Nykyään monien lajikokeilujen jälkeen treenit sijoittuvat aktiivisesti kuntosalille sekä koiran kanssa niin agilitykentälle kuin lenkkipolulle. Perussalitreenin lisäksi teen silloin tällöin treeniä sekä kahvakuulan että TRX-narujen kanssa. Kun aika antaa myöten, joogailen sekä haaveissa olisi löytää aikaa myös viime keväänä aloittamalleni tankotanssille.

Anssi

32-vuotias DI, joka on liikkunut koko ikänsä. Liikunnallisiin harrastuksiin on kuulunut jalkapallo, koripallo, salibandy, kuntosali ja kamppailulajit. Nykyisin lähinnä kuntosali ja satunnaisesti höntsäilyt pallon perässä. Lisäksi soittelen kitaraa ja levyjä, lähinnä vinyyleillä housea, teknoa ja drum’n’bassia. Musiikki monessa muodossa on aika vahvasti läsnä elämässä.

Seuraan erilaisia tutkimuksia ja blogeja treenauksen saralla, ja varmaankin tulen kirjoittelemaan myös erilaisia postauksia näihin liittyen.

Kiva olla taas täällä! Tervetuloa mukaan 🙂

jennaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta