Tämän hetken kuntoa kuvina

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERANäin NFE-viikonlopun kunniaksi tuli otettua eilen muutama kuntokuva! Kuvat kun kertovat enemmän kuin vaikkapa se vaaka, on niitä silloin tällöin kiva ottaa ja sitten vertailla vanhoihin.

Oon kirjoittanut jonkin verran siitä, että liikaa ei mun mielestä saa omaa ulkonäköänsä tuijottaa tai oikeammin ehkä sitä, että treeni ja sitä tukeva terveellinen ruokavalio ei saisi keskittyä vain ja ainoastaan siihen oman ulkonäön tuijottamiseen. Vaan enemmänkin siihen, että miltä susta tuntuu. Onko siellä peilissä virkeä ja hyvinvoiva tyyppi vai kenties väsynyt ja ainoastaan niitä kehityskohtia itsestään löytävä tyyppi?

Mulla on edelleen tavoitteita saada myös ulkonäköä muokattua, siitä en varmasti ikinä pääse eroon, eikä tarvitsekaan. Mutta suurempana tavoitteena on voida hyvin. Olla virkeä, ei väsynyt. Olla iloinen ja tyytyväinen tähän hetkeen. Tässä syksyn mittaan selvästi iso askel on otettu kohti näitä tärkeämpiä tavoitteita ja lisäaskeleita on varmasti tulossa! Treenikin maistuu taas ihan eri tavalla ja sitä myöten myös ruoka ja uni 🙂

Nyt lähden ulos nauttimaan auringosta!
Aurinkoa sunnuntaihin,
<3:llä Jenna
Kohta kunnossa löytyy myös Instagramista @jennaeaarnio sekä Facebookista klik!

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta