Tämän hetken lemppari aamiainen

J:

terveellinen_aamiainen_2

terveellinen_aamiainen

aamiainen

jugurtti

kahvi

Viikonloppuna saatiin nauttia kolmesta pitkästä ja rauhallisesta aamusta. Melkein voisin sanoa, että nämä hetket on niitä viikon parhaita! Ei kiirettä mihinkään, saa nauttia sekä aamiaisesta että samalla lukea joko päivän uutisia tai vaihtoehtoisesti rästiin jääneitä Avotakkoja yms. Kyllä, bodylehdet ovat muuttuneet sisustuslehtiin ja hesariin 😉 onkohan sitä tullut vanhaksi?!

Varmasti monet teistä tietää, että nautin yleensä aamiaiseni smoothien muodossa. Tämä siksi, että mulla kestää ns. normaalin aamiaisen kanssa helposti se tunti kaks, eikä arkiaamuina tämä ole kovin tehokasta! Viikonloput ovat onneksi asia erikseen ja tämän hetkisenä lempparina tykkään syödä 100 % kauraleipää, jonka päälle laitan sekä kalkkunaleikkelettä vähän juustoa sekä muutaman kurkun siivun. Lisäksi vähärasvaista turkkilaista jugurttia, siihen päälle mysliä, soijalesitiiniä ja esimerkiksi auringokukansiemeniä tai cashew-pähkinöitä. Kylkeen vielä kahvia kuppi kaksi sekä multivitamiini- tai c-vitamiini -poretabletti + d-vitamiinia purkista 🙂 Nam! Tällaisella aamiaisella kun käynnisti kaikki viikonlopun 3 aamua, nälkä yllätti vasta siinä kahden kolmen aikaan!

Millainen on sun lemppari aamiainen? 

jennaa

2 vastausta artikkeliin “Tämän hetken lemppari aamiainen”

  1. Puuroaamupala jo yli 10vuoden ajan erilaisilla lisukkeilla(proteiinijauhe, valkuaiset, marjat, chia, hedelmät)Joskus teen protskupannareita mutta aina jotain kauraa ja marjaa mukana. Smoothieta en innostu en halua ”juoda” ruokaani.
    Itse en koskaan lue syödessäni, keskityn syömiseen ja noudatan tietoisen syömisen perusteita, kuulemma myös hyvä painonhallintakeino. Bodylehtiä ruokailessa voisi tulla ahdistusta ja paineita treeni-ja kehonmuokkausartikkeleista ja kuvista. hyvä nuo sisustuslehdet. etkä ole tullut vanhaksi minäkin luen toisinaan ja olen 31v

  2. Kyllä se mun lemppariaamiainen on PUURO ;P Kaikenlaisilla höysteillä. 🙂 MArjoja, hedelmiä, siemeniä( nyt chiansiemeniä ), kokoosrasvaa, vaikka mitä tulee keksittyä niin ei koskaan gluteeniton kaurapuuro kyllästytä. Ja kyllä jaksaa painaa töitä 🙂 . Ja kahvia tietty kupponen 🙂

    Mutta toinen juttu on hotelliaamiainen 😀 Se on iiiihana !!!! Valmiiseen pöytään ja niin paljon terveellisiä herkkuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta