Tarve kehittyä – koko ajan

Kirjoittamisesta on tullut mulle todella rakas harrastus. Välillä sitä pää sauhuaa ideoista ja luonnos-kansio täyttyy. Välillä ideoita eikä inspiraatiota kirjoittamiseen ole, jolloin blogi viettää hiljaisempaa aikaa. Välillä taas mulle ominaiseen tapaan pysähdyn pohdiskelemaan tätä nykyisin jo aika paljon päivistäni aikaa vievää harrastusta ja sitä, että miten voisin tätä kehittää.

Tällä hetkellä eletään sitä inspiraation sekä pohdinnan kautta. Ideoita on todella paljon ja tämän takia olen silloin tällöin postannut jopa kahdesti päivässä. Mitä mieltä olette muuten tästä? Onko 2 postausta päivässä jo liikaa vai ei? 🙂

En tiedä miksi, mutta mulla pitää jostain syystä olla aina jotain uutta menossa. Kaikissa vanhoissakin asioissa pitää pitää kehitystä yllä, koska kyllästyn saman tallaamiseen liian helposti. On kyse sitten huonejärjestyksestä, salitreeneistä tai oikeastaan mistä vaan! No ehkä ne isoimmat ja tärkeimmät asiat kuitenkin pysyy, eli mies, perhe, koirat ja kotikin (sisustusta lukuunottamatta). Ehkä ymmärsitte pointin?

Mitä tulee blogin kehitykseen, niin onhan tämä kehittynyt ihan hurjasti! Blogitaipaleen alussa mulla, kuten varmasti todella monilla bloggareilla, postaukset olivat aika suppeita ja kuvat pieniä kännykkäkameralla otettuja. Nykyään järkkäri kulkee mukana, vaikka silloin tällöin edelleen kuvaan puhelimellakin. Esimerkiksi salikuvat on yleensä kyllä puhelimella otettuja, mutta onhan ne kännyköiden kameratkin ehtineet kehittyä tässä 2,5 vuoden aikana! Tekstitkin puolestaan ovat muuttuneet jonkin verran, luulisin. Välillä innostun pohdiskelemaan pidempään, välillä taas lyhyet ja ytimekkäät tekstit  ovat paikallaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta kuten sanottu, kehitys on sellainen juttu, johon pyrin monessa asiassa elämässäni. Niin tämän bloginkin kanssa. Blogin kehitys tosin on tapahtunut aika huomaamatta. Ehkä olen vain oppinut vihdoin valokuvaamaan paremmin, ehkä myös kirjoittamaan paremmin. Ilman kovin suuria ponnisteluita.

Pari juttua, miten voisin edelleen blogia kehittää, käynyt mielessä. Yksi on se, että pitäisikö alkaa kirjoittaa pieni tiivistelmä postauksesta englanniksi tekstin loppuun? Tänne kun eksyy lukijoita Suomen ulkopuoleltakin aina välillä. Olisikohan siinä ”järkeä”? Toinen on se, että pitäisikö Mr. A ottaa kokonaan toiseksi kirjoittajaksi blogille vai ei? Tämä tosin on aikalailla mun juttu, vaikka vieraskynä käy välillä töhrimässä omiaan, mutta voisihan se toisaalta olla hauska taas kirjoittaa yhteistä blogiakin.. Tämä idea nyt vaan putkahti jostain enkä mene lupaamaan toteutumisesta mitään 😉 Onhan noita pariskuntablogeja kyllä kiva lukea..
Mitä mieltä te olette? Onko elämässä tarvetta pyrkiä kehittymään koko ajan?
Mukavaa keskiviikkoa,
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta