Tavoitteena fit vai ihan vaan hyvinvointi?

Kevään fitness-kisat lähestyvät huimaa vauhtia eikä varmasti ainakaan ko. maailmaa seuraavat ole voineet välttyä suomea ja saleja täyttäviltä tiukentuvilta kropilta. Kisakunto on vaan hetkellistä, mutta silti ei voi olla ihailematta sitä kovaa työtä, jota nämä urheilijat tekevät. Sekä sitä kovaa itsekuria, jota laji vaatii. Huom! Ihailen vain lajia terveellisesti harrastavia.

Multakin on silloin tällöin kyselty, että koskas kilpailemaan? Treenaan tällä hetkellä body fitness -lajia harrastavan ja siinä myös kilpailevan PT: kanssa, joka on koutsannut myös fitness-lajeissa kilpailevia. Vaikka näin, otan PT:ltäni intohimolla vastaan kaikki vinkit ja opit, mutta lavalle en ole todennäköisesti koskaan nousemassa.

haba

V-invertti

Viime aikoina on alkanut tuntua siltä, että hyvinvointi sekä mielessä että kropassa on tärkeintä. Ei se, miltä näyttää. Pitkään treenailin ulkonäkökeskeisesti, mutta etenkin uuden ihanan harrastukseni, tankotanssin, myötä myös voima ja kehonhallinta ovat nousseet isoksi osaksi tavoitteita. Kroppa muokkaantuu sitten siinä sivussa 😉

Kaiken kaikkiaan kokonaisvaltainen hyvinvointi on se juttu, mikä tällä hetkellä on omassa elämässä tärkein tavoite. Ihan joka päivä.
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta