Täydelliset treenikengät <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se oli rakkautta ensi silmäyksellä, sekä sovittamisella. Oon niin rakastunut, nimittäin mun uusiin treenikenkiin! Monesti olen toitottanut sitä, että treenivaatteiden mukavuudella on iso merkitys itse treeniin. Jos vaatteet hiostaa, hiertää tai ovat muuten ikävät, kärsii treenikin.

Mutta iso merkitys on myös kengillä. Etenkin jalkapäivänä! Jos kengät painuvat paljon kasaan, menee energiaa siihen pohjan kasaan painumiseen sekä myös tasapaino heikkenee. Tämän vuoksi olen etsinyt bare foot -tyyppisiä kenkiä, jotka sopisivat jalkapäivään täydellisesti, mutta olisivat mukavat muinakin treenipäivinä. Onneksi Inov vastasi hätääni ja eteeni sattuivat Inov-8 Bare XF 210 <3 En keksi mitään moittimisen sanaa näistä ihanan värisistä ja tuntuisista kengistä! Ainakin mun jalassa t ä y d e l l i s e t !
Millaisia treenikenkiä käytät salilla?
<3:llä Jenna

jenna

2 vastausta artikkeliin “Täydelliset treenikengät <3”

  1. Moi, aivan ihanat tossut! Näitä on niin paljon kehuttu että yritin stalkata nettikaupoista mutta en mistään löydä mieluisen värisiä/oikean kokosia…Vastaakonämä sun oikeeta kokoa? Mistä tilasit/sait?

    -Betty

  2. Mun koko Inoveissa on 38,5. Normaaleissa kengissä yleensä 39. Tilasin kengät Sportamoresta 🙂 Toivottavasti siellä on vielä jäljellä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta