Täysin rentoutunut

Ihanaa viikon alkua! Tosin jälleen hieman harmaata sellaista, mutta ei anneta sen masentaa 🙂  Viikonloppu meni tällä kertaa melko rauhallisissa fiiliksissä ja yllättävän hitaasti. Mukava välillä huomata, että jos itse pysähtyy, aikakin melkein pysähtyy, eikä kulje sellaista huimaa vauhtia kuin normaalissa hieman kiireisessä arjessa.
Vietettiin viikonloppu Jyväskylässä. Perjantaina näytti vielä aika syksyiseltä, mutta lauantai aamuna herätessä talvi oli vallannut maan. Lumesta, tai sen tuomasta valosta varmaankin, saa voimaa ja mieli tuntuu heti paljon keveämmältä! En ihmettele, miksi talvesta on valikoitunut mun lemppari vuodenaika.. 

Launtaina hoidettiin muutamat viimeiset lahjaostokset. Onneksi ne viimeiset, sillä porukka alkaa lisääntyä melkoiseen tahtiin kaupoissa näin joulun lähetessä. Hyvä, että parkkipaikkaa enään kaupan pihasta löytyi! Nyt voi hyvillä mielin olla stressaamatta lahjoista, kun ne on hankittu hyvissä ajoin 🙂 
Pääsin myös kolme kertaa viikonlopun aikana lenkille. Reilu puolen tunnin lenkkejä kaikki ja kyllä tuntui hyvältä 🙂 Olkapääkään ei enään ole moksiskaan vaikka käsi kävellessä kantositeessä vähän heiluu eli viimeistään joulun jälkeen taidan suunnata salille vähän polkemaan ja pumppaamaan reisiä, jos paraneminen vain jatkuu samanlaisena 🙂
Lumi, hyvä ruoka, mukava seura, ulkoilu, läppäri kotona. Näistä muodostui rento viikonloppu!

Kuva tältä aamulta! Virkeänä kohti uutta viikkoa 🙂
Muistathan käydä osallistumassa leuanvetotangon arvontaan täällä! Pari  postausideaakin on jo tullut, kiitos niistä 🙂 Lisää otan vielä mieluusti vastaan! Arvonta-aikaa keskiviikkoon saakka!

Jos haluat enemmänkin seurata mun höpinöitä ja treenejä (toivottavasti taas pian), 
niin liityhän lukijaksi tuolta vasemmasta sivupalkista 🙂 Voit myös seurata helposti:jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta