Tee sitä mistä tykkäät!

Paljon on viime aikoina kirjoiteltu tavoitteista ja motivaatiosta. Etenkin tässä  blogissa ja toki myös portaalissa nousee kuntosalilla käynti lähes aina siksi ”ykköslajiksi”. Mutta jos ei nyt keskitytä vain siihen, että kuntosalitreeni on loistava tapa muokata kroppaa jne., vaan siihen, että mitä tahansa harrastat, harrasta sellaista mistä oikeasti nautit!

Välillä tulee hetkiä, että mikään ei innosta. Myönnän, että mullakin oli pari viikkoa sitten melkoinen motivaatiopula! Töiden jälkeen linnoittaduin sohvalle Netflixin ääreen viltin alle. Ei todellakaan ”jaksanut” lähteä salille. Tämä on okei, silloin tällöin. En kannusta ketään laiskotteluun ja itsekin lopulta taas havaihduin selän vihoitteluun ja marssin sinne treenien pariin.

Kun löydät sen just sulle sopivan tavan liikkua, huomaat varmasti, että treenin/lenkin/tms. jälkeen olo on ihanan endorfiininen ja lopulta jäät koukkuun juuri tähän tunteeseen. Itse saan tämän fiiliksen esimerkiksi juuri kovan salitreenin päätteeksi tai kun hiihtolenkillä sykkeet on korkealla ja olen juuri jaksanut hiihtää pitkän ylämäen ylös ilman taukoa.

Eli mitä tahansa päädytkin harrastamaan, nauti siitä! Aseta toki välitavoitteita sekä jokin hieman suurempikin tavoite. Motivaatio kasvaa tekemiseen aivan varmasti, kun huomaat kuinka loistavalta olo tuntuu liikunnan jälkeen ja, kun saavutat hiljalleen tavoitteesi 🙂

-J

***

Lue myös edellinen postaus: Sellainen ihan tavallinen jalkatreeni

jennaa

2 vastausta artikkeliin “Tee sitä mistä tykkäät!”

  1. Toi on niin totta! Mulla noi ykköslajit on myös sali ja LesMills tunnit (varsinkin BodyCombat.) Se fiilis treenin jälkeen vaan on niiiin mahtava ja murheet tuntuvat puolta pienemmiltä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta