Terveen paperit

 

Nyt on ranne tutkittu kuten kovemmallakin urheilijalla konsanaan! Viime viikon maanantaiaamuna löin auton oven kiinni vasemmalla kädellä ja ai että, kun vihloi jälleen ranteeseen. Päätin sillä sekunnilla, että nyt riittää. Nyt tää homma tutkitaan perinpohjin.

Ranteen kipu johtaa juurensa siis uuden vuoden päivään. Oltiin juuri pakattu auto mökillä ja lähdettiin vielä jäälle kävelemään koirien kanssa. Kävelin laiturille, jalat lähti alta ja seuraavalla sekunnilla istuin laiturilla, sellainen fiilis, että nyt sattui ja pahemman kerran. Pääsin kuitenkin ylös ja pystyin kävelemään ihan ok. Mitään ei ollut todennäköisesti murtunut. Käveltiin lenkki ja lähdettiin kotiin. Kului pari viikkoa eikä käsi kestänyt varata ollenkaan painoa, joten kävin työterveyslääkärillä, josta lähettivät eteenpäin röntgeniin. Siellä ei näkynyt mitään, joten päätin odottaa vielä pari viikkoa.

Viime viikon alku koitti eikä käsi edelleenkään kestänyt painoa. Soitin heti ajan ortopedille, jolle sain vielä ajan maanantai-illalle. Hän ei löytänyt suoraan vastausta kivun aiheuttajaan, joten tiistaina oli vuorossa magneettikuvaus. Puolen tunnin pötköttelyn jälkeen homma oli valmis. Kerrankin oli onni myötä ja sain keskiviikolle ajan käsikirurgian erikoislääkärille, joka aloitti juuri samana päivänä työt Porvoossa! Mahtavaa! Keskiviikon käynnillä ei erikoislääkärikään löytänyt kivun aiheuttajaa ja totesi, että saan tehdä mitä vain kivun sallimissa rajoissa. Jos kipuilu ei lähde parissa kuukaudessa, sitten uusi visiitti.

Edelleen ranne aristaa, kun sille varaa painoa, mutta vihdoin sai luvan treenata! Vielä vältän kaikkea sellaista, jossa ranteen päälle varautuu painoa ns. punnerrusasennossa. Teki melkoisen hyvää viime viikolla, kun pääsi torstaina tekemään pitkästä aikaa kunnon selkätreenin 🙂 Kyllä se terveys on vain sellainen asia, jota ei voi liikaa arvostaa!

Mukavaa päivää!

-J

P.S. Huomenna tulossa treenipostausta blogiin, joten pysykäähän kuulolla!

jennaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta