Tervetuloa arki!

Lomat olis nyt sitten loppu, toistaiseksi. Kolmen viikon päästä toinen vähän lyhyempi lomajakso ja ihanat valkoiset Lefkaksen hiekkarannat! 

Mietin tuossa, että mitä jäi lomalta ns. käteen? Oliko tämä loma parempi kuin edelliset? Sainko mä rentouduttua? 

Ainakin tää loma oli erilainen kuin viime vuonna! Siis jos nyt verrataan vaan kesälomia. Viime kesänä meillä oli huikee 5 viikon loma. Ja se kului niin häiden järjestelyssä, niitä viettäessä että häämatkalla. Ehdittiin kyllä sitten vielä vähän mökkeillä tehdä se tavallinen sukulointikierros. 

Tänä kesänä heti loman alettua pakattiin auto ja suunnattiin mökille. Sieltä asuntomessuille Jyväskylään ja sieltä vanhempieni luo Tampereen seudulle. Kyllä sitä 3 viikkoa sai näinkin kulutettua 🙂 Käväistiin huimat 2 päivää kotona! 

Kyllä. Rentouduin! Jo parin ekan päivän jälkeen olin melkein unohtanut koko normaalin elämäni. Siinä auringosta nauttiessa ja ihanan lämpimässä Pielisessä uidessa sielu lepäsi. 

 

Opin uuden lajin! SUPpaaminen tuli tutuksi kymmenessä päivässä. Ei siis ollenkaan huono investointi tuo SUP-lauta. Myös tässä lajissa saa mielen rauhoittumaan ja huomaamattaan tulee kuntoiltuakin!

Nautin ystävien ja sukulaisten seurasta! Lähes koko loma vietettiin sukulaisten seurassa. Mukavaa! Ehdin myös nähdä paria ihanaa ystävääni!

Makuelämykset! Syötiin vaikka ja mitä ihania ruokia loman aikana. Oli niitä terveellisiä (suurin osa :P) ja niitä vähemmän terveellisiä herkkuja! Loma on kuitenkin loma, eikä silloin mielestäni saa olla liian ankara itselleen! Arkeen paluu tarkoittaa kuitenkin myös normaaliin ruokavalioon palaamista 🙂

Näin, tein ja koin paljon mukavia juttuja! Ja uskalsin ottaa kalan pois koukusta 😀 hahah!

Mitä muuten kuuluu painolleni? Menetin 1 kg:n loman aikana 🙁 Nyt ei kuitenkaan enempää surra sitä vaan lähdetään taas uutta intoa täynnä tavoittelemaan maagista 60 kg:n rajaa ja vedetään siitä vähän ylikin!

Kaikenkaikkiaan siis täydellinen loma! Nyt kuitenkin loma takana ja arki täällä. Lomat on aina ihania, mutta jotenkin se tavallinen, normaali arkirytmikin on mukavaa. Paitsi tänä aamuna, kun ei ollut sitten yhtään helppoa herätä!

Nautitaan arjesta! Mä lähden nyt treenaamaan Mäkelänrinteelle 🙂

<3 Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta