Torstai mun matkassa

Innostuin eilen kuvailemaan päiväni kulkua ja nyt te pääsette mukaan seuraamaan hyvinkin tavallista arkipäivääni:

Klo 6:40 Kello soi, ei vaan tänäkään aamuna jaksaisi nousta! Mr. A. nousee ja tulee 10 minuutin päästä nostamaan meidät loput. Kyllä, koiratkin tykkäisi nukkua pitkään 🙂

Klo 7:00 Aamiaisen tekoa, allergialääke gefiluksen kera, pukeutuminen, vähän meikkiä nassuun ja tukka kiinni. Koirat lenkille ja salikamat kassiin
PicMonkey CollageKlo 7:30 Töihin lähtö

Klo 7:45 Töissä. Makuhermoja kihelmöivä pikakahviespresso ääntä kohti ja aamurahkan & leipien syöminen sähköposteja ja päivän to do -listaa lukien

Klo 9:00 Toinen ”kahvi”

Klo 10:50 Lounaaksi eilen tehtyjä pinaattilettuja, kanafilesuikaleita, puolukoita sekä kukkakaalia. Salaatti unohtui kotiin!

Klo 13:15 Banaani 1. välipalaksi

Klo 14:00 Smoothie ja jälleen kuppi kaffetta

PicMonkey Collage2

Klo 15:30 Pulsin protskupatukan testaus energiatankkauksena (Oli muuten yllättävän hyvää tuo suklaa! Ei mikään äklömakee)

Klo 16:05 Hommat pulkassa tältä päivältä ja lähdetään salille

Klo 16:20 Salilla, tänään vuorossa selkä- & olkapäät. Ensimmäinen salitreeni tälle viikolle ja fiilis on sen mukainen! Muistaisikohan sitä ensi viikolla tehdä sen ekan salitreenin jo maanantaina?

PicMonkey Collage3

Klo 17:25 Kotona. Muutama pähkinä isoimpaan nälkään ja koirien kanssa lenkille. Mr. A. lähtee kauppaan. Vaikka ulkona sataa, tuntuu ihan kesältä!

PicMonkey Collage4

Klo 18:00 Syödäänkin tänään kiinalaista, jota kappareissulta palannut mieheni toi. Harvemmin syödään noutoruokaa, mutta tänään se on ihan paikallaan, koska ruuan tekemiseen olisi vielä mennyt aikaa ja nälkä oli melkoinen.

Klo 18:40 Blogin kirjoittelua ja uuden kirjahyllyn paikan miettimistä

PicMonkey Collage5

Klo 19:15 Hylly päätetään sijoittaa olkkariin ja olkkarista iso nojatuoli viedä työhuoneeseen. Aika hyvä järjestys oikeastaan. Josko nyt tulisi parkkeerattua itsensä blogijuttujen ajaksi työhuoneeseen eikä keittiöön?!

Klo 20:15 Kirjat järjestetty hyllyyn. Blogin kirjoittelu jatkuu

Klo 22:00 Suomen pelin katselua, Mr. A. kokkaa vielä huomisen lounaan ja itse imuroin nopeasti suurimmat koirankarvat ja roskat. Uuden postauksen julkaiseminen

Klo 22:20 Iltapalaksi rahkaa, koirat iltalenkille ja iltapesu

DSC_2396

Klo 22:55 Kömmin peiton alle ja mietin, joko sitä voisi untuvapeiton vaihtaa kesäisempään malliin?
Tällainen on mun ihan tavallinen päivä 🙂
Mielipiteitä tällaisista postauksista otetaan mieluusti vastaan, lisää näitä vai oliko tämäkin liikaa? 😀
<3:llä Jenna

jenna

2 vastausta artikkeliin “Torstai mun matkassa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta