Treenikooste viikko 9: Homma alkaa rullata

Jee! Vihdoin ”kehtaan” julkaista treenikoosteen. Kolme edeltävää viikkoa menivät vähän niin ja näin, joten jätetään ne nyt käsittelemättä ja siirrytään viime viikkoon, joka oli treenien määrän suhteen jo hieman parempi. Tästä viikosta (10) on tulossa edellistään aktiivisempi, tällä viikolla oon tehnyt jo 3 treeniä salilla, 1 crossfit-treenin + agilitytreenit!, ja toivottavasti sellainen, jonka rytmin pystyn pitämään ainakin jokusen viikon eteenpäin!

Kuten jo aiemminkin mainitsin, laitoin treenit ihan kalenteriin asti, joten nyt luulisi, että ne tulee tehtyäkin, kun on erikseen aikaa varattuna. Ihmettelen kyllä edelleen, että miksi en tätä aiemmin tajunnut?! Onhan siellä kalenterissa muutkin menot, joten yhtä hyvin ne treenitkin sinne voi kirjata 🙂
Viikon 9 treenit

Maanantai: 30 min venyttely

Tiistai: Agility

Keskiviikko: Lepo

Torstai: Käsitreeni salilla

Perjantai: 1 h crossfit-treenit

Lauantai: Agility-kisat

Sunnuntai: Lepo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Perjantaina aloitettiin työporukan yhteinen 10 viikon crossfit-vuoro, joka on loistavaan aikaan tällaiselle iltaihmiselle, nimittäin klo 7-8 aamulla! Hitusen oli haasteellista herätä, mutta kyllähän sitä nousee, kun on aivan pakko. Ensimmäisen 3 minuutin treenin jälkeen oli kyllä unohtanut täysin, että on aamu, meno oli aikas sykettä kohottavaa! Tehtiin alkulämppä, ”päätreeni” kahvakuulan kanssa ja lopuksi pareittain soutuhaaste, jossa toinen souti mahdollisimman nopeasti 100 m, piti 1 minuutin tauon ja välissä toinen souti oman 100 m. Yhteensä molemmat souti 6 kertaa ja aika tsippi oli kyllä tunnin jälkeen!

Crossfit on hauska lisätreeni viikkoon. Siinä tulee hieman eritavalla treenattua koko kroppa, kun salilla ja täten saa entistä enemmän monipuolisuutta treeneihin 🙂 Syke on myös korkealla koko ajan, joten ehkäpä se hapenottokykykin sieltä kehittyy paremmaksi!

Viikonloppu oli hieman erilainen, vietettiin se maalla ja kävin lauantaina agilitykilpailuissa. Vietettiin äidin kanssa sellaista kunnon äiti-tytär -aikaa <3 3 starttia eli 3 kilpailua, joista kahdessa oltiin palkintopallilla! Mukavaa, että välillä tämäkin laji onnistuu, vaikka nyt puhtaita tuloksia ei tullutkaan 🙂 Sunnuntain tankotanssi jäi välistä, mutta tällä viikolla taas!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Miten sinä liikuit viime viikolla? 🙂
Ihanaa viikonlopun alkua,
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta