Tulipa treenattua sitä peppuuki!

Jes jes jes! Enää 2 päivää töitä ja sit pitkä vappuloma 🙂 tai ainakin pitkän viikonlopun verran, mutta tulee kyllä niin tarpeeseen! 

Instagram: @jennaeaarnio

Viikonloppu sujui ihanan lämpöisestä ilmasta nauttien 🙂 Lauantaina oli vuorossa vähän shoppailua kaupungilla sekä kahvittelua ulkona! Ja oikeastaan varmaan kolmesti tuli ne kahvit nautittua siellä terassilla, mahtavaa 🙂 Eikä se koko viikonloppu mennyt ihan herkuitta, mutta saahan sitä silloin tällöin viettää vähän herkku-päivää, eikö!? 

Shoppailujen jälkeen oli vuorossa jalkatreeni. Sai peppukin kyytiä, kun reiden loitontajiin laitoin 55 kg ja eteenpäin nojaten sai peppulihakset treeniä! Tänään vasta on tuntunut siltä, että jotain tuli oikesti tehtyäkin! Ja smjv:ssä sain painoja nostettua aika runsaasti: 12 kg > 18 kg! hihiii!

Allergia on vaivannut viime aikoina aika reippaasti ja tämän takia en juuri parin kymmenen minuutin koiranpissityslenkkiä pidempään oo ulkona oleillut.. Mitä nyt ne hetket kahvikupin kanssa. Mutta siis rasitus ulkona ei oo nyt hyvästä :/ Onneksi sisätiloissa ei pölyä oo niin paljoa ja ilmastointikin toimii useissa paikoissa! Salitreenin sentään on vielä jaksanut tehdä 🙂

Tultiin eilen suht myöhään kotiin ja piti koukata huoltsikalta jotain helppoa ruokaa illaks. Ostin testimielessä tuollaisen Valio Pro feel -proteeinirahkan, mansikan makuisen. Oli kyllä ihan makoisaa vaikka en kovin paljoa noita ”valmisrahkoja” syönytkään 🙂 Niin, tuunasin kuitenkin tuota vähän Biokian kuivatuilla marjoilla! Nam 🙂 Varmaan juuri kiireisenä välipalana voisi kuvitella tuollaista syövän!

Tänään käväisin salilla tekemässä pikaisen, 45 minuutin, rinta-ojentaja -treenin. Penkistä nousi jo 30 kg, siis 8 sarjana! 🙂 Hauska huomata, että kyllä ne voimatasotkin sieltä noussee pikkuhiljaa.. 

  

Ja punnerrettiin niitä ojentajiakin …

Ai niin, aamupaino oli tänäänkin sama 60,0 kg. Eli ei viime viikosta noussut sitten grammaakaan.. Mutta kyllä tämäkin paino saadaan tästä taas nousuun 😉
Miten aioitte viettää vappua? Ja kuinka moni meinaa olla ihan kokonaan  ilman alkoholia? Itse todennäköisesti torstai-iltana vasta kilistän ehkä yhden lasin skumppaa, mutta muuten taitaa jäädä juhlimiset vähään tänä vuonna 🙂 Lisää vappukuulumisia sitten myöhemmin!
Treenien täytteistä viikon alkua!
<3 Jenna
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta