Tyytyväinen

Ihanan aurinkoista torstaita! Jes, se on pääsiäisloma nyt 🙂 Starttaan huomenna maalle rentoutumaan (ja varmaan puutalkoisiin) sekä käyn treffaamassa pitkästä aikaa ihanaa ystävää <3 Mitäs suunnitelmia teillä on pääsiäiseksi? 🙂

Ajattelin ensin, että kirjoittelen teille miten kroppani ja mieleni on muuttunut tässä ”viime aikoina”.. Löysin kaikenlaisia vanhoja kuvia, ai kauhee.. Mutta siis saatte ihmetellä noita vasta tässä lähitulevaisuudessa ja nyt lueskella vähän mietteistäni tätä blogia kohtaan! Are you ready? 😉

Olen viime aikoina havahtunut useasti siihen, että mietin, kuinka moni on tänään käynyt lukemassa mun blogia tai että pitäiskö sinne nyt taas laittaa jotain uutta, että sitä nyt varmasti joku edes lukis tai miks mulla on vaan 40 seuraajaa instassa, ku muilla bloggaajilla on ainaki muutama tuhat?? ärghghgh.. Hassua miten oma mieli alkaa ahnehtia tällaisissa asioissa ja ne tuntuu taas näin kirjoitettuna ihan hölmöiltä ! 

Blogin kirjoittaminen on mulle nykyään yks juttu muiden joukossa, siis vähän samaan tapaan kuin esim. salilla treenaaminen tai hampaiden pesu. Itsestäänselvyys. Mutta kuitenkin tosi rakas itsestäänselvyys (paljo rakkaampi ku se hamapaidenpesu, se vaan pitää tehä :P) ja sellainen omien ajatusten purkamispaikka. Get it?  Se, miksi ajatukset lähes poikkeuksetta hairahtuvat blogin miettimiseen.. hmm.. johtunee varmaan siitä, että tästä on tullut kyllä tärkeää ja jotenkin sitä haluaa myös, että tämä(kin) pikku ”projektini” onnistuisi eikä hautautuisi niiden puoliksi luettujen kirjojen tai päättelyä vaille olevien villasukkien tapaan! 

Lukuihin turtuu ja aina haluaa enemmän. Miksi? Miksei voi olla tyytyväinen siihen, että oikeasti TOSI MONET lukee tätä? Siis jos teidät kaikki, vaikka vaan päivittäiset lukijat, laittaisi riviin, niin huh! aika pitkä rivi siitä tulisi 🙂 Miksei voi olla tyytyväinen siihen mitä on, miks aina haluaa lisää? Tämä linkittyy kyllä myös tuonne treenipuolelle, mutta siellähän se kehittyminen ja lukujen kasvaminen on vaan plussaa!

Ja kuitenkin mä oon OIKEESTI niiiin onnellinen siitä, että blogi on saanut huomiota ja päivittäisiä lukijoita on jo huisin paljon 🙂 Blogilistalla Kohta kunnossa on päässyt jo lähelle sijaa 2000 ja noussut tosi nopeasti sieltä jostain peräsijoilta 😛 Ei voi ku ihmetellä! Pitää vaan muuttaa oma asenne siihen, että hei, kyllä tää juttu toimii ja ne lukee, joita kiinnostaa 🙂 Ollaan tyytyväisiä vaikka siellä ruudun toisella puolella olisi vaan se yksi lukija, jolle kirjoittaisin näitä ei niin loogisia tarinoitani! heh..

Summa summarum: Blogin kirjoittaminen on sitä, mitä haluan tehdä nyt ja jatkossa. Joskus tulevaisuudessa ehkä mieli muuttuu tai blogin luonne muuttuu, mutta näillä mennään nyt. Onnellisena. Pää pystyssä. Eikä murehdita liikaa niistä luvuista 😉

Nyt yritän nauttia ansaitusta lepopäivästä vaikkakin fiilis olis sellainen, että pitäs päästä sinne salille! Tää on ihan hassua ja ihanaa 🙂 Pitkästä aikaa haluaa mennä sinne treenaamaan ja se, jos joku on tavoittelemisen arvoinen fiilinki! 

Postauksen kuvat tämän vuoden alkupuolelta! 

Eikä sitten syödä ihan hirveästi liikaa niitä suklaamunia 😉 Pari kyllä ajattelin itse vetäistä, hihii! 

www.lastenpikkukammari.fi

Ihanaa pääsiäistä! 

<3 Jenna

jenna

2 vastausta artikkeliin “Tyytyväinen”

  1. Täällä ilmoittautuu ainakin yksi ahkera lukja! 🙂 Tosi kivaa ja blogia kirjoitat ja iloisella asenteella, ja kuvat on hienoja kanssa! Itsekin olen aktiivinen kuntosaliharrastaja niin tosi mukava on ollut sun juttuja lukea 🙂 Hyvää Pääsiäistä!

    http://olipakerraniida.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta