Ulkonäkö on toissijainen asia

Herätys!

Ulkonäkö on sellainen asia, josta olen höpötellyt täälläkin vaikka ja kuinka. Omat tavoitteeni ulkonäköni suhteen ovat olleet siinä, että halusin / haluaisin edelleenkin olla lihaksikas / lihaksikkaampi. Ei tällaisella perustreenailulla kuitenkaan itsestään mitään ”överibodaria” saa, joten miksei tällaista haavetta tavoittelisi? 

Mutta toisaalta, onko sillä sitten merkitystä onko hauikseni nyt vähän isompi tai erottuuko koko nelipäinen reisilihas selvästi? En sano etteikö se olisi plussaa, että on vaikkapa timmi vatsa, mutta toisaalta sehän on täysin toissijaista. 
Oma hyvinvointi on se, joka nousee koko ajan entistä tärkeämpään rooliin. Se, että olo tuntuu hyvältä, nukkuu hyvin ja jaksaa päivät töissä sekä tehdä illat tarvittaessa vaikka puutarhahommia, ne ovat asioita joista pitäisi välittää huomattavasti sitä ulkonäköä enemmän.  
Liikunta, terveellinen ja riittävä ruoka sekä hyvät yöunet ovat ne, joiden avulla pakka pysyy kasassa. Kun yksi alkaa sortua, sortuu hiljalleen muutkin. Pari kuukautta tässä on ollut todella hässäkkää ja oma pakkani yrittää vaivoin pysyä kasassa. Herkkuhimo on palannut, mutta kun sen tiedostaa, voi asioita alkaa kääntää taas sinne terveellisempään suuntaan. 
Keskitytäänhän hieman enemmän kuulostelemaan sitä, miten me jaksetaan ja miten meidän keho jaksaa sen sijaan, että stressataan siitä hauiksesta tai vatsapalikoista?
<3:llä Jenna
// The main point of this text was that stop stressing about how you look. Instead of it start focus on that you feel good!
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta