Unelmakohteessa

Klo 4:00. Herätyskello soittaa. Sitten soittaa toinen. Ja vielä kolmas. Herättävä on. Ruhtinaallisen neljän tunnin unien voimalla loput pakkaamiset ja vähän aamupalaa nassuun.

Klo 4:55. Muistan, että roskis jäi viemättä. Noo.. Ehkä siellä ei ollut mitään pilaantuvaa. Toivottavasti. Lentoparkin bussissa 20 min myöhemmin huomataan, että navigaattori sekä Mr. A:n arskat jäi hanskalokeroon. Hyvä! Hienosti ja virkeästi alkanut reissu 😉

Klo 6:05. Kappas! Hans Välimäki aamupalalla viereisessä pöydässä 🙂

Klo 7:00. Kone lähtee kohti Prevezan kenttää. Mukavasti ehti matkalla lukea uusimman FitBody-lehden sekä Kunto Plussan. Ja juoda lisää kahvia.

Klo 10:20. Perillä. Matka meni mukavasti. Muutama turbulenssi ei menoa haitannut.

Klo 11:07. Muutaman selvittelyn jälkeen saatiin meidän auto. Fiat Panda. Tuo Kreikan reissujemme Ferrari.

Klo 11:35. Suunnattiin ennen hotellille menoa Lefkaksen pääkaupunkiin Lefkakseen. Loogista, eikö totta?! Ensin vähän lounasta ja sitten kiertelemään. Mr. A. bongasi kramofonimuseon. Aivan mahtava mesta! Sellainen about 70-v. papparainen oli kerännyt vanhoja kramofoneja sekän muita vanhoja esineitä ja perustanut museon.

Klo 12:05. Bongasin Pink Woman -nimisen vaatekaupan. Siinä menikin muutama hetki ihania vaatteita sovitellessa 😉 mukaan tarttui mm. T-paita tekstillä ”Shut up and squat!”.

Klo 12:50. Matka jatkui kohti hotellia. Saari on kyllä poikkeuksellinen verrattuna esim. Kreetaan. Tosi vihreetä. Jylhää jyrkkää vuoristoa. Ihanan turkoosia vettä.

Klo 14:00. Hotellilla. Oikein mukava pikkuinen kolmesta rakennuksesta ja 12 huoneesta koostuva mesta. Palvelu ystävällistä ja huone täydellinen. Saatiin heti alkajaisiksi kakkua ja appelsiinimehua ja altaalta takaisin tullessa sellaiset ihanat banaanileivokset 🙂 miten mahtaa käydä terveellisten elämäntapojen (etenkin ruokien) tällä reissulla 😉

Mutta kerrankos sitä ollaan lomalla ja nyt nautitaan tästä!

Nyt suihkun kautta ihmettelemään kylää ja nauttimaan illallista,

Jenna & Mr. A

P.S. Oothan käynyt lukaisemassa edellisen postauksen? Mr. A jakoi tosi hyvän ja tehokkaantreeniohjelman ja jatkoa on siihen tulossa viimeistään loman jälkeen! Kommenttia saa myös laittaa 🙂

jenna

2 vastausta artikkeliin “Unelmakohteessa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta