Usko, toivo ja rakkaus

Toissapäivänä, joulukuun ensimmäisenä, tuli jotenkin sellainen fiilis, että jokin taakka putosi harteilta. En tiedä, miksi tällaista taakkaa olin kantanut, mutta pienessä päässäni olin jo aiemmin päättänyt, että joulukuun alusta saa hetkeksi riittää tämä aika helvetin kovaa eteenpäin puurtaminen! Onhan tässä ollut kaikenlaista pientä juttua, joista on sitten kasvanut sellainen kiva ”pikku” stressi ja kiire.

Tiedostan, että olen suorittajatyyppiä. Jos jotain aloitan, pitää se tehdä kunnolla loppuun asti, ihan hyvä ei riitä koskaan. Miksi aloittaa jotain, jos sen tekee vain hutiloiden?

Viime kuussa ajatukset juoksivat jo niin hyvällä vauhdilla, että bloggaaminen maistui ja tekstiä syntyi enemmän kuin yhtenäkään kuuna koko blogihistorian aikana. Tähän yhtälöön voidaan lisätä jo monesti mainitsemani talon rakennus kaikkine päätöksineen, asunnon myyntiin laittaminen, pitkät päivät töissä, jossain välissä vähän (kuitenkin liian vähän) treeniäkin, Ferin agilitytreenit, niin ja tietysti se ihan tavallisen arjen pyörittäminen. Kaikista näistä asioista nautin todella paljon, mutta joskus vaan liika on liikaa.

maisemamaisema2Joulukuun aion pyhittää hieman rauhallisemmalle menolle. Samat asiat ovat läsnä kuin viime kuussakin, mutta otan astetta rauhallisemman temmon. Näin saan varmasti enemmän aikaa myös ihan itselleni ja rakkaalle saliharrastukselle sekä toki sille parisuhteelle, joka on tässä kaiken keskellä jäänyt eniten paitsioon.

Jollain tavalla hieman hassua on se, miten tämän rakennusprojektin aikana asiat ovat priorisoituneet ja juuri se kaikista tärkein, eli parisuhde on jäänyt kyllä todella kaiken taakse. Tehtäviä asioita on vain ollut niin julmetun paljon, että aikaa ei vain ole riittänyt kaikelle ja iltaisin on jo ysiltä on ollut aivan tsippi ja valmis nukkumaan. Vasta nyt alkaa ymmärtää sen, kun sanotaan, että rakentaminen yksi suurimmista avioliiton koettelemuksista. Vaikka me ei varsinaisesti rakenneta vaan rakennutetaan, niin silti voin kyllä alkaa allekirjoittaa tuota. On se vaan iso projekti. Onneksi tässä riittää uskoa, toivoa ja rakkautta, joten varmasti tästäkin selvitään <3
<3:llä Jenna
P.S. Illalla selviää Bodylabin whey 100:n & sheikkerin arvonnan voittaja! Ja kehonhuoltopostaussarjakin jatkuu viimeistään ensi viikolla! Arvontaan voit edelleen osallistua tuolta blogin yläoikealta 🙂

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta