Uudet näppärät kuulokkeet

Viikko sitten posti toi mukavan paketin, nimittäin uudet kuulokkeet! Vanhat nappikuulokkeet sanoivat sopimuksen irti ja aloin mietiskellä minkälaiset kuulokkeet olisivat kätevät kotona, töissä sekä salilla. Aloitin kuulokkeiden etsimisen hifi-kaupasta, jossa ei ollut tarjota yhtään mallia, joka olisi yhteensopiva Anroid-puhelimen kanssa (käytössäni sekä Samsung Note että Galaxy S3). Kaikki mallit tukivat vain Applea eikä tämä nyt ollut mikään suuri yllätys 😀 No sitten kiertelin vielä erinäiset elektroniikkaliikkeet ja pari tavarataloa, mutta tuloksetta.. Eikun kotiin ja nettiin selailemaan! Muutaman tunnin etsiskelyn jälkeen löytyi muutamia eri vaihtoehtoja.. Olin siis päättänyt, että napit saa nyt jäädä ja keskitytään on-ear mallisiin vaihtoehtoihin (over-earit olis ehkä turhan järeet). Lisäksi mietin, että jos käytän kuulokkeita salilla treenatessa, ei se koko ajan tiellä oleva johto välttämättä ole paras vaihtoehto, langattomia kuulokkeitakin kun on! 

No loppujen lopuksi päädyin Creativen Hitz WP380 -luureihin. Niillä pystyy kuuntelemaan musiikkia sekä langattomasti että langallisina, jos vaikka akku loppuu. Puhelimen tai muun kannettavan laitteen yhdistäminen Bluetoothilla on helppoa ja tämän vuoksi näistä tykkäänkin! Lisäksi toisessa kuulokkeessa on kätevät pikanäppäimet kappaleiden vaihtoon ja äänen säätöön eli ei tarvitse musiikkisoitinta tms. kaivaa taskusta, jos haluaa eri biisiä kuunnella 🙂

Yksi mielenkiintoinen ominaisuus on myös se, että nämä kuulokkeet päässä voi myös puhua puhelimessa ! En ole vielä ko. ominaisuutta kokeillut, mutta kuulostaa kätevältä 🙂 Hintakin oli alle 100 € eli näinkin monipuolisiksi kuulokkeiksi mun mielestä aikas hyvät!

Treenatkaahan kovaa hyvän musan tahtiin! 😉
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta