Uusi banneri ja viikonlopun kuulumisia

Nyt se on tuossa ylhäällä! Uusi banneri siis 🙂 Kyselin teiltä kahden vaihtoehdon välillä viime viikolla ja olitte hyvin yksimielisiä siinä, että tuo kuvallinen banneri on kivempi. Olihan se kieltämättä. Jotenkin mukavan rauhallinen kuva ja hyvää vaihtelua blogin ilmeelle! Tuon kuvan nappasi Mr. A. 24.10. Hangossa käydessämme, oli kyllä ihanan keväisen oloinen päivä tuolloin 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä viikonloppu vietettiin maalla pitkästä aikaa. Perjantaina nautittiin hyvästä ruuasta myöhäisellä isänpäiväpäivällisellä kera isovanhempieni. Eilinen menikin leppoisissa tunnelmissa ulkona. Haravoitiin kolmisen tuntia ja laitettiin pihoja talvikuntoon. Haravointi käy kuulkaas jo kyllä ihan treenistä 😀 Jossain vaiheessa olin sen verran loppu, että oli pakko vaan lopettaa.. Tänään yläselkä ja kädet ovat muistuttaneet, että tuo ei ollut ihan turhaa liikuntaa!

mie

Maalla on siitäkin ihanaa, että saa nukuttua todella hyvät unet! Ei katuvalot tai mitkään muut valotkaan häiritse unta, eivätkä liikenteen äänet kuulu lähellekään. Pari viikkoa on painettu pää kolmantena jalkana, joten välillä tekee ihan hyvää hitusen rauhoittuakin!
Tällaista täällä! Miten teidän viikonloppu sujui? 🙂
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta