Uusi tavallinen arki

J:

Kun raksamiehet saivat talon valmiiksi, olin odottanut jotain ihmeen kaltaista paluuta siihen tavalliseen arkeen, joka meillä oli, kun asuttiin vanhassa asunnossamme. No, tässä viikkojen aikana on havahtunut siihen, että ei sitä arkea tule enää takaisin. Siis samanlaista kuin se oli tuon 4,5 vuotta. Nyt eletään uudessa talossa ja sen tuomien uusien tarpeiden mukaisesti. Omakotitalossa, varsinkin hieman keskeneräisessä, kun on hommaa moninkertaisesti rivitaloasuntoon nähden.

En tiedä koska sitä lopullisesti tähän muutokseen havahtuu. Ehkä siihen menee vielä muutama kuukausi, ehkä enemmän ehkä vähemmän. Muutokset kuitenkin ottavat aina aikaa. Hassua, mutta välillä sitä uudessa keittiössä hakee edelleen 3 kk käytön jälkeen astioita niistä paikoista joissa ne olivat edellisessä keittiössä vaikka uusi keittiö on vielä erilainenkin! Tai välillä autoa ajaessa ajattelee pienen hetken reittiä vanhaan asuntoon. Onneksi sitä on aina muistanut kuitenkin ajaa uudelle talolle 🙂 Niin sitä vain kangistuu tapoihinsa!

Nyt pitäisikin hiljalleen löytää ne uudet rutiinit nykyiseen arkeen. Varmasti sellaisia selkeitä rutiineja ei muodostu vielä pitkään aikaan, mutta jonkinlainen rullaava arki olisi tervetullut tämän kaiken ihanan hässäkän keskelle 🙂

***

Huomenna tulossa blogiin: 4 liikkeen treeni olkapäille, ojentajille & rinnalle

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta