Uusia alkuja

IMG_20170201_204913_897

Oletteko huomanneet, että sitä helposti miettii, että aloittaa jonkin asian, kun kesä koittaa / kun vuosi vaihtuu / kun on sen ja sen ikäinen / kun jää eläkkeelle? Monesti huomaan löytäväni itseni tällaisten ajatusten keskeltä, joko omieni tai vaikkapa jonkin läheiseni.

Esimerkiksi tavoitteellinen treenaaminen. Kun hurahdin kuntosalitreenien ihmeelliseen maailmaan, ajattelin, että haluan ehdottomasti sen timmin kropan. Kesäkuntoon ja joulukuntoon projekteja aloitettiin tai jätettiin vain ajatuksen tasolle ja johonkin ne projektit aina jäivät. Ehkä se päämäärä ei ollut riittävän kirkas tai ajatus timmistä kropasta muuttui toissijaiseksi.

Toinen esimerkki on meidän edelleen hieman keskeneräinen talo. Aloittaminen viimeisten pikkuviimeistelyjen parissa tuntuu venyvän ja venyvän. Ei sillä, että tässä hoppu olisi, mutta olisihan se kiva, että joskus olisi valmista.

Kolmas esimerkki voisi olla tämä blogi. Halu kirjoittaa on suuri, meillä molemmilla. Tykätään todella paljon tästä ja siitä, että te silloin tällöin jätätte kommentin tai toisenkin. Mutta tekstejä haluttaisiin saada ulos enemmän, se vaatii vain sen hetken aikaa, asioiden priorisoimisen sekä aloittamisen.

Olen yrittänyt hiljalleen päästä eroon juuri tästä sitten kun jotain -asenteesta ja ajatella niin, että jos jotain haluan saada / aloittaa / tehdä, niin aloitan tavoittelun mahdollisuuksien mukaan heti. Okei, otetaan pois nämä esimerkkini, jotka osoittavat kuinka välillä voi olla haastava päästä alkuun, mutta muiden asioiden kanssa olen päässyt jo melko sinuiksi tämän ajatuksen kanssa 😉

Ja uskon vahvasti, että kun hieman taas aktivoi itseään, tulevat kaikkien kolmen esimerkin asiat hiljalleen aloitetuksi!

-J

jennaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta