Vähän erilaisia asioita musta

Pari viikkoa sitten pyysin teitä esittämään mulle kysymyksiä ja niitähän tulikin mukavasti, kiitos 🙂 Nyt seuraa vastaukset niihin!

 • Miten herkuttelet (joku ei niin terveelllinen -herkku)

Kun herkuttelen, on ne herkut yleensä joko suklaata tai poppareita 🙂 Nämä kaksi ovat jostain syystä nousseet ylitse muiden, joskus olin mm. irttareiden suurkuluttaja, mutta perus äklömakeat karkit tms. ei oikein enää uppoa! Popparit tehdään aina itse oliivi- tai rypsiöljyyn ja suolaa käytetään aika vähän 🙂 Jotta tästä ei saa sellaista kuvaa, että ihan joka päivä mättäisin herkkuja, pitää kertoa, että viikonloput ovat niitä rennompia hetkiä, viikoilla pyrin olemaan herkuttelematta ja syömään ruokavalion mukaan 😉

 • Terveellinen lempiruokasi

Onpas hankala kysymys! Tykkään todella paljon kanasta, etenkin ihan perus kanan ohutleikkeet vaikkapa kvinoan sekä vihannesten kera ovat todella hyviä. Myös lohi on noussut suosikiksi ja sitä pyritään tekemäänkin lähes viikottain.

 • Ei niin terveellinen -lempiruokasi

En tykkää hamppareista enkä pizzerioiden pizzasta, grillillä oon käynyt viimeksi varmaan 2 vuotta sitten.  Varmasti grillattu kanafile, jonka päällä on salviaa ja ympärille on kieputettu pekoania yltää sinne ”ei niin terveellisiin” -lemppariruokiin.

 • Suolaiset vai makeat herkut

Ehdottomasti suolaiset!

kattaus

 • Suosikkitreenisi

Olkapäät. Tällä hetkellä olkapäiden treenaaminen on ehdottomasti noussut yhdeksi suosikiksi. Ehkäpä syy on siinä, että haluan vähän enemmän vielä muotoa niihin ja nyt, kun oikea olkapää on palannut lähes normaaliksi leikkauksen jälkeen, on sitä kiva treenatakin 🙂

 • Ns. inhokkitreenisi, jonka kuitenkin teet, koska se on hyödyllinen

Jalkatreeniin mulla on muodostunut sellainen viha-rakkaus -suhde. Koska jalkatreenissä treenataan niitä isoimpia lihaksia, on se ihan älyttömän raskas ja usein koputtelee siellä sietokyvyn rajoilla, mutta aina kunnon sarjan jälkeen ja etenkin treenin jälkeen saa olla ylpeä itsestään, että taas kerran ylitti itsensä!

pystypunnerrus_2

 • Mitä katsot televisiosta

Hmmm.. Kehtaanko myöntää?! Yleensä kaikkea hömppää, koska tykkään ikään kuin nollata aivot telkkarin ääressä 🙂 Netflix on todella kovalla käytöllä, mutta telkkarista tulee seurattua tällä hetkellä lähinnä Temptation Islandia (onhan se kyllä ihan totaali hömppää!). Niistä hieman ”järkevämmistä” sarjoista Jutta & 10 suurta unelmaa sekä esim. Huvila & Huussi ovat seurannassa, kun muistan avata telkkarin oikeaan aikaan!

 • Paras tapa viettää viikonloppua

En tiedä mikä on se paras tapa, mutta tykkään rennoista kotiviikonlopuista. Vietetään aikaa myös silloin tällöin molempien vanhempien ja sisarusten kanssa. Perhe on todella tärkeä mulle ja onkin ihana välillä ihana viettää aikaa heidänkin kanssaan, keskustella pitkään ja parantaa vähän maailmaa. Tottakai myös sillon tällöin on kiva lähteä vaikkapa kaupungille shoppailemaan, mutta ehkäpä ne rennot viikonloput ovat kuitenkin niitä parhaita.

kohta_kunnossa_3

 • Harrastuksesi urheilun lisäksi

Tykkään tehdä erilaisia käsitöitä, etenkin virkata ja kutoa. Harmikseni aika ei aina tunnu riittävän tähän harrastukseen, mutta toivottavasti uudessa talossa saisi taas inspiraation ja löytäisi aikaa vaikkapa virkata matot uuteen makkariin!

 • Millä alalla työskentelet (ymmärrän, jos et halua blogissa kertoa tätä!)

Olen valmistunut vuonna 2013 sähkövoimatekniikan insinööriksi ja työskentelen sähkötekniikan parissa tälläkin hetkellä.

 • Lempparimaa matkustaa?

Kreikka 🙂 Tykkään todella paljon kreikkalaisesta kulttuurista, ruuasta ja vuosien varrella sitä on tullut kierrettyä jo melko monta saarta sekä vähän mantereellakin! Ensi syksynä odottaa jo matka sinne!
Tuliko vielä mieleen jokin kysymys? 🙂
Mukavaa alkavaa viikkoa,
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta