Vappuilua

kakkusalillenutramino_palarivappupallot_2haba skågen vappupallotskumppa

Vappu oli ja meni! Ja taisi se vihdoin sen kauan odotetun lämpimän säänkin tuoda mukanaan 🙂 Me vietettiin tällä kertaa vappu Mr. A:n vanhempien luona Jyväskylässä. Pari aiempaa ollaan oltu kaksin mökillä ja riittäähän niitä inssiopiskelijoiden ja teekkareiden täyteisiäkin vappuja jokunen menneisiin vuosiin!

Tällä kertaa siis sellainen rento viikonloppuvappu. Käytiin lauantaina aamusta salilla, herättiin jo ennen kasia ja kymmenen aikaan olin jo ottamassa alkulämpöä crossarilla! Melkoista! Koska sitä tuli vanhaksi ja alkoi viikonloppuisinkin heräämään ennen kahdeksaa?! 😉 Mulla oli vuorossa selkä-, rinta- ja kevyt olkapäätreeni. Selkää pumppailin kyllä todella perusteellisesti, rinnalle pari liikettä ja olkapäille sellaista kevyttä pitkää sarjaa. Treenin jälkeen käytiin kaupungilla ja eksyin Stadiumin alekampanjan keskelle, virhe! Parit kengät lähti mukaan ja ne havittelemani korkkarit sai taas jäädä, kun jotenkin vaan nuo rennommat kengät vetää puoleensa enemmän. Lauantai meni muutenkin rennolla otteella. Käytiin pitkällä lenkillä, syötiin hyvin ja vähän juotiinkin. Ihanan rentoa! Nukkumatti kutsui jo yhdentoista aikaan ja sunnuntaina saikin taas heräillä kasin maissa 😀

Vappupäivänä käytiin jälleen kaupungilla, mutta tällä kertaa vaan ihmettelemässä vapputunnelmaa ja ihmispaljoutta. Lopulta päädyttiin nauttimaan lasilliset kuohuvaa kera tuoreiden munkkien Muisto-kahvilan terassille ja nautittiin ihanan lämpimästä säästä!
Mites teidän vappu sujui? Tuliko otettua rennommin? 🙂
<3:llä Jenna
P.S. Mitäs tykkäätte uudesta bannerista? Satuttiin ajamaan Jkylään juuri ihanassa auringolaskussa ja kurvattiin sitten eräälle rannalle kuvailemaan!

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta