Vasta nyt alan ymmärtää, mitä on kovaa treenaaminen

Jalkatreeniin_lähdössä
Ennen treeniä vielä hymyilytti 😉

Otsikon ajatuksen sanoin ihan ääneenkin eilen illalla, kun reilu puolet jalkatreenistä PT:n kanssa oli kulunut. Alkuun tehtiin takakyykkyä, kyllä! ihan tangolla ja vapailla painoilla eikä edes smithissä! Olin niin onnellinen, kun vihdoin alkaa tekniikka olla kohdillaan! Kyykky on jotenkin ollut niin samperin haastava liike oppia, mutta opettelu alkaa selvästi tuottaa tulosta ja liikkuvuus olla sillä mallilla, että liikettä voi tehdä, jee jee!

Kyykyn jälkeen oli vielä liuta supersarjoja pakaralle, etu- ja takareisille. Tällä kertaa mua haastettiin enemmän kuin koskaan aiemmin. En todellakaan osannut odottaa niin kovaa treeniä. Hymy hyytyi (välillä) ja olin todellakin yksi niistä hitusen ärsyttävistäkin ähisijöistä siellä muiden tositreenaajien joukossa 😀 haha!

Entinen minä olisi varmasti lopettanut siinä vaiheessa, kun sarjojen välisellä tauolla jalat eivät tuntuneet enää kantavan ja reidet oli aivan hapoilla. Mutta ei, luovuttaminen kun ei ollut vaihtoehto, oli vaan jatkettava. Tässä kohtaa pieni ylpeys itseä kohtaan nosti päätään ja treenin jälkeen oli kyllä mahtava fiilis! Mä tein sen! Selvisin, jaksoin enkä luovuttanut, jes!
Kokeile ylittää itsesi, oli se sitten kuntosalilla tai muualla, saatat yllättyä positiivisesti!
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta