Vihdoin! Edullisia ja hyvälaatuisia treenivaatteita

Mukavuus, ulkonäkö sekä kestävyys ovat tärkeimmät kriteerit, kun valitsen treenivaatteita. Vuosien mittaan tiettyjen merkkien vaatteet ovat löytäneet paikkansa vaatekaapistani enkä ole juuri uskaltanut lähteä uusia kokeilemaan. Sain muutama viikko sitten yhteydenoton Stormbergilta*, jossa he tiedustelivat, että kiinnostaisiko heidän treenivaatteidensa kokeilu. Hetken selailin minulle suhteellisen tuntemattoman merkin valikoimaa ja lueskelin arvosteluita vaatteista. Päätin lähteä mielenkiinnolla kokeilemaan!

SONY DSC

SONY DSC

Stormberg on vuonna 1998 perustettu norjalainen yritys sekä Norjan suurin ulkoiluvaatemerkki. He tarjoavat vaatteita niin ulkoiluun kuin treenamiseen kenkiä ja asusteita unohtamatta. Naisille, miehille sekä lapsille eri ikäluokissa. Hienoa on se, että 1 % Stormbergin liikevaihdosta käytetään humanitäärisiin ja yhteiskunnallisesti hyödyllisiin tarkoituksiin. Tämän lisäksi 25% kaikista Stormbergin työntekijöistä on henkilöitä, joilla on syystä tai toisesta ollut hankaluuksia päästä työmarkkinoille.

SONY DSC SONY DSC

Vaikka treenivaatteet eivät ole itseisarvo treenatessa, piristää mukavan väriset ja mukavan oloiset vaatteet treeniä. Jos laitan esimerkiksi puuvillaisen t-paidan päälle ja collarit jalkaan, on viimeistään 10 minuutin jälkeen älytön soija päällä eikä treenaaminen ole enään niin mukavaa 😉 Eli se, että vaatteet hengittävät ja jopa viilentävät, on yksi kriteeri salivaatteita valittaessa.

Välillä tuntuu siltä, että käytän treenivaatteita enemmän kuin ”tavallisia” ja tietysti monta kertaa viikossa treenaavan vaatteista osa on aina pesussa. Eli kulutuksen kesto on tärkeää. Mielestäni kaikki nämä ovat tulleet esille testaamissani vaatteissa sekä ulkona että sisällä treenatessa. Stormbergin vaatteet ovat mukavia päällä, eivät hierrä eivätkä hiosta. Ja ovat vielä kivan näköisiäkin!

Myös vaatteiden edullisuus pisti silmään heti alussa. Useimmat treenivaatteet ovat suhteettoman kalliita, mutta Stormbergin valikoimasta löytyy todella paljon kohtuuhintaisia tuotteita.SONY DSCSONY DSC SONY DSC

 

Ainakin treenivaatteiden osalta voin suositella tätä merkkiä edullisempia ja kuitenkin laadukkaita vaatteita treeneihinsä etsivälle!
Onko sulla kokemusta Stormbergin vaatteista? 🙂
Pirteää viikon alkua,
<3:llä Jenna
 

*Treenivaatteet saatu testiin Stormbergilta

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta