Viikkojen 39 ja 40 treenikoosteet & arvonnan voittaja

Hitaasti, mutta varmasti treenit alkavat taas löytää tiensä viikkorytmiini. Loman jälkeen käytiin heti tekemässä kroppaa herättelevä treeni salilla. Seuraavana päivänä energiaa riitti puolen tunnin lenkille, jossa vuoroteltiin kävelyä ja juoksua. Loistava tapa kohottaa kuntoa, jos ei jaksa pitkää matkaa juosta! Sitten iski pieni flunssa, tottakai. Melkein aina lennon jälkeen iskee jonkinlainen flunssa, mutta onneksi tämä kesti vain muutaman päivän. Viikonloppuna tulikin lenkkeiltyä pitkästä aikaa koirien kanssa 🙂

Viime viikko koostui jo muutamasta treenistä. Tiistaina käytiin Ferin kanssa agilityssä. Keskiviikkona kokeiltiin maastavedon sekä penkkipunnerruksen maksimit. Tuli muuten mm. jalat yllättävän kipeiksi! Torstaina tein 10 minuutin tehokkaan jalkatreenin kotona. Perjantai pyhitettiin koti-illalle, mutta lauantai olikin todella aktiivinen frisbee golffeineen sekä käsitreeneineen. Sunnuntaina oli vielä agilitykilpailut sekä lenkkeiltyä tuli useampaan otteeseen.
Viikko 39
Maanantai: Koko kropan salitreeni
Tiistai: n. 30 minuutin juoksu + kävelylenkki
Keskiviikko: Lepo (flussa)
Torstai: Lepo (flunssa)
Perjantai: Lepo
Lauantai: 1 h sekä 40 minuutin reippaat kävelylenkit
Sunnuntai: 40 minuutin reipas kävelylenkki
Viikko 40:
Maanantai: Lepo
Tiistai: Agilitytreenit
Keskiviikko: Maastavedon & penkkipunnerruksen maksimit
IMG-20150930-WA0006
Torstai: 10 minuutin tehokas reisi & pepputreeni kotona (laitan tämän teillekin piakkoin!)
Perjantai: Lepo
Lauantai: 2 h frisbee golffia, ylätalja sekä penkkipunnerrus ulkotreenipuistossa 3 x 15 setit, käsitreeni illalla (ohjelma täällä)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sunnuntai: Agilitykilpailut & muutama reippailulenkki
Sellaiset pari edellistä viikkoa! Tavoitteena olisi saada salitreenejä kerrytettyä viikkoon se 3-4, yksi voi olla oman kehon painolla tehtävä tms. kotitreenikin. Lisäksi lenkkeilyä sekä ainakin yksi agility. Niin ja se kehonhuoltokin! Aloitin muuten Jonnan innostamana venyttelemään tuollaisen 30 päivän mittaisen ohjelman mukaisesti. Takareidet ovat edelleen kyllä niin jumissa, että en tiedä taipuuko tämä tyttö ikinä spagaatiin 😉
Treeneistä I love me -messulippujen arvonnan voittajaan! Kiitos ihan jokaiselle kommentoijalle <3 Palautetta, ideoita, ihan mitä vaan saa ja pitää laittaa toki jatkossakin!
Kommentteja tuli 49 kappaletta, joista random.org arpoi voittajaksi Sannin, kommentilla:
Moi!
Eniten blogissa kiinnostaa ehkä ihan yleisten päivän kuulumisten lukeminen. Enemmän haluaisin ehkä asiaa ravinnosta, mutta mitään en toivoisi vähemmän! 🙂 Haluaisin lukea postauksen”Päivä minun kanssani”, joka sisältäisi ruokapäiväkirjan myös sisällään.
Onnea Sanni! Laitan sulle vielä sähköpostia erikseen 🙂 Käyn pian kaikki kommentit läpi ja alan myös totetuttaa toiveitanne.
Tsemppiä viikkoon,
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta