Viikon 15 treenikooste: Aina ei kaikki mene kuin Strömsössä

Tämä treenikooste ei ole täynnä hehkutusta siitä, kuinka hyvin sain ne tavoitteeni mukaiset 4 salitreeniä tehtyä ja kuinka muistin huoltaa kehoani sekä käydä 3 kertaa juoksulenkillä. Kuinka nukuin kuin pikkuvauva 9 tuntiset yöunet jokayö. Ei, viime viikko ei valitettavasti mennyt niinkuin siellä kuuluisassa Strömsössä.
Viime viikko oli niin sanotusti paluu todellisuuteen. Koko viikon olin todella huolestunut sekä stressaantunut eikä mikään tuntunut sujuvan. Nukuin katkonaisia yöunia ja olin lähes koko ajan väsynyt. Vasta viikonloppuna alkoi helpottaa. MiksI näin?
Vanhempi koiramme Ivan alkoi voida pahoin maanantaina lähtiessämme pääsiäisen vietosta kotiin. Automatka oli kuulkaas hieno ! Tämä sinänsä on ihan normaalia, sillä herran masu on herkkä luille, joita se oli syönyt viikonloppuna. Ei siis enää rustoluita tuolle tapaukselle. Tiistaina alkoi sitten älytön juominen. Tuollainen 9 kg koira kun alkaa juomaan noin 4 dl kerralla, niin tokihan se sitten teki vahinkoja sisälle. No, odotettiin perjantaihin asti, mutta käyttäytyminen ei mennyt ohi. Eikun soitto eläinlääkäriin ja koira sinne. 1,5 h tehtiin kaikki mahdolliset kokeet, mutta mitään ei löytynyt. Ei yhtään mitään. Tämä sinänsä ihan loistavaa, koska olin jo mielessäni tapani mukaan kuvitellut kaikki vaivat diabeteksestä niihin pahimpiin. Mielikuvitukseni alkaa laukata joskus vähän turhankin lujaa!
Vielä lauantaiaamuna eläinlääkäri soitti viimeisen kokeen tulokset, jotka olivat valmistuneet, eikä niissäkään ollut mitään! Tässä vaiheessa sai huokaista syvään. Loppu hyvin kaikki hyvin. Ensi viikolla 11-v. täyttävä Ivan mennä puksuttaa taas samaan aktiiviseen malliinsa <3 Oli kuulkaas myös melko haastava keskittyä vuoden ekoihin agilitykilpailuihin tuon nuoremman koiran kanssa, kun odotteli tuota puhelua. Onneksi sentään pystyin melko hyvin kasaamaan itseni eikä nyt ihan katastrofaalisesti suorituksetkaan menneet 🙂
Toisaalta on hyvä, että välillä tulee niitä kevyempiä viikkoja, kunhan ne eivät tule tällaisten syiden takia! Miten ne parit hassut treenit sitten jakautuivat?
Collage5
Viikon 15 treenit
Maanantai: Lepo
Tiistai: 1 h agilitytreenit
Keskiviikko: 35 minuutin juoksu+kävely (3 min + 2 min) lenkki
Torstai: Selkä & olkapää -treeni salilla + Tikis vatsalihashaasteen 14. treeni
Perjantai: Lepo
Lauantai: Agilitykilpailut, yhteensä 3 h ulkoilua
Sunnuntai: Mr. A:n jalkatreeni + astangajoogaa 1 h
Onneksi sentään tuo viikonloppu meni jo vähän virkeämmissä tunnelmissa! Ja kuten aiemmin kirjoittelin, oli sunnuntain jalkatreeni kyllä aivan loistava. Vasta eilen on jalat alkoivat olla sellaiset, että pystyy kävelemään suht hyvin 🙂
Aktiivista loppuviikkoa,
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta