Viikon 22 treenikooste: Priorisointi hoi!

Miten tää alkaa tuntua liiankin yleiseltä? Siis nämä kevyet viikot? Sellaiset, joille treeniä kertyy vain pari kertaa.. Kevyttä näissä viime viikoissa ei ole tosin ollut kuin treenien osalta. Koko muu elämä sitten tuntuu just siltä, että mitään ei ehdi tehdä! Toisaalta harmittaa ihan vietävästi, että treenit ovat jääneet vähän vähemmälle viime aikoina. Toisaalta taas se nyt on ymmärrettävää, koska välillä elämässä muut asiat vain ajavat harrastusten yli, sillä ei aikaa riitä millään kaikille.

On olemassa kyllä yksi asia (monien muiden joukossa 😉 ), jota mun pitäisi kehittää elämässäni, nimittäin priorisointi.

Toki elämässä on kaikenlaista mitä pitää tehdä, ihan normaalin arjen pyörittäminen itsessään vaatii jo jonkin verran, mutta ei siitä varmasti haittaa olisi, jos opettelisi hieman priorisoimaan asioita ja miettimään, mikä on järkevä tehdä juuri sillä hetkellä. Pitääkö sitä juuri keskiviikkoiltana pestä pesuhuone? Olisiko sen voinut siirtää vaikka vapaalle viikonlopulle ja lähteä salille tai lenkille tai kenties vaikka joogata sen sijaan? 😉 Tai voisiko työmatkan auton sijaan kulkea vaikka kerran tai kaksi viikossa pyörällä, jolloin se aerobinenkin kunto sieltä kehittyisi? Miten sitä osaakin pitää tavarat järjestyksessä, mutta omat tekemiset ovat sitten ihan ”sekaisin”?! Hahah!

Tällä hetkellä kiireet taitavat onneksi helpottaa ja ensi viikko näyttäisi olevan jo hieman ”valoisampi” 🙂 Mutta katsotaanpa mitä sitä tuli tehtyä viime viikolla:
Viikko 22
Maanantai: 30 min yin-joogaa
Tiistai: 1 h agility
Keskiviikko: Lepo
Torstai: Jalkatreeni ulkona
Perjantai: Lepo
Lauantai: Pyöräilyä sekä selkä- & olkapäätreeni salilla, lenkkeilyä
Sunnuntai: Sunnuntaipyöräilyä, lenkkeilyä
OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG-20150602-WA0019Ensi viikoksi aion laatia jonkinlaiset ääriviivat sille, mitä teen minäkin päivänä! Mutta toki niin, että koko viikko ei ole yhtä suorittamista, vaan siellä olisi mukana sellaisiakin hetkiä, että saisi vain olla ja ihmetellä 🙂
Kuinka hyvin sulla on hallussa priorisointi? 🙂
Hei se olisi viikonloppu! Jeejee! Ja tää oli jo toinen postaus tänään, Oho…
Aurinkoista viikonloppua,
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta