Viikon aerobinen treeni: check!

Vihdoista viimein taas vähän treenipainotteisempaa settiä! Eilen kotiin päästyä farkut hyllyyn ja lenkkikamat päälle. Vuorossa oli viikon aerobinen treeni eli reipas kävelylenkki. Koirien kanssa lenkkeillessä miinus puoli on se, että pysähdyksiä tulee vähän liiankin usein.. 

Mutta mukavasti kuitenkin sai pienen lämmön ja loppu lenkistä jo vähän tuntuikin siltä, että  oli kävelty 🙂 Jalassa lenkin aikana oli tietysti ZeroPointin kompressiosäärystimet, jotka antaa jalkoihin kyllä kevyen tunteen ja pitää samalla myös lämpimänä! (säärystimet ostettu ihan ite!) 
Oon koittanut laittaa Sports Trackerin päälle aina lenkkeillessä (siis pidemmillä lenkeillä vaan 😉 ) ja eilen se oli myös päällä, alla sitten vähän yhteenvetoa. Tuosta energian kulutuksesta en kyllä ole yhtään varma, koska en ole mielestäni asettanut pituutta tai painoa tuohon sovellukseen 😀 Onnistun kyllä yleensä tuon tietotekniikan kanssa säheltämään sen verran, että mistä sitä tietää mitä tuollekin sovellukselle on tapahtunut 😛 tai sitten se on se Google, joka tietää nuokin asiat 😉
Aamulla oli taas vaihteesta hankala herätä, mutta pikku hiljaa olen yrittänyt kääntää kelloani siten, että pääsisi aamulla aikaisemmin töihin ja sitten olisi luonnollisesti aiemmin kotona. Huomenna on pakko herätä aikaisin, koska ajattelin tehdä käsitreenin ennen töitä!

Tänään kävin tekemässä jalat salilla töiden jälkeen. 
Sieltä ne lihakset löytyy pikku hiljaa! tai pohjelihaksista en niinkään ole varma, ei niitä ole ikinä ollut enkä tiedä, koska ne sieltä päättäisivät kasvaa! Toivottavasti ahkera pumppaaminen saa nekin heräämään horroksesta 😉

Vielä pientä venyttelyä ja pakkailua viikonlopun koiranäyttelyä varten 🙂 hmm.. pitäisiköhän se foamrolleri kaivaa tuolta olohuoneen nurkasta käyttöön? 

Rentouttavaa torstai-iltaa!
<3 Jenna & Feri
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta