Viikonloppu part 2.

Kuten jo aiemmin teille vähän paljastin, olin järkännyt Mr. A:lle synttäriyllätyksen viikonlopuksi. Yllätyksestä tiesi ainoastaan äitini, jota olin kieltänyt kertomasta kenellekään mitään 😉 Onnistuin kuin onnistuinkin pitämään salaisuuden ihan loppu metreille saakka, nimittäin ihan Långvikin kylpylän portille asti!  
Mr. A. tuli hakemaan mua vähän ennen neljää Katajanokalta meidän tavaroiden kera. Olin kirjoittanut lapulle tärkeimmät mukaan pakattavat, eikä näistäkään juuri mitään herra osannut päätellä, sen verta perus juttuja meidän viikonloppureissuissa. Uikkareista oli arvuutellut, että olisiko Flamingo ollut kohteemme 😉
Vaikka me vietetään lähes 24/7 yhdessä, joo työskennelläänkin samassa firmassa mutta kylläkin eri tiimeissä, niin se tärkein eli ihan kahdestaan oleminen ja laatuajan viettäminen arjen kiireiden keskellä on melko kortilla. Tää miniloma tuli siis kyllä tarpeeseen 🙂 
Saavuttiin perille hieman ennen viittä ja käytiin viemässä tavarat huoneeseen ja suunnattiin kylpyläosastolle. Poreallasosastolla DJ Oded Peled soitti letkeetä musiikkia ja elämäni ensimmäisen kerran kylpylässä sai myös nauttia takkatulen lämmöstä ja paahtaa vaahtokarkkeja 🙂 nyt menee vähä äklöks.. hheh.. Illalla käytiin syömässä hyvin Dolla Lova bändin säestyksellä, ja nukahdin jo ennen puolta kymmentä!

 

Kiitos kellojen siirron, sunnuntaina herättiin jo kahdeksan aikaan ja mentiin ajoissa aamiaiselle. Energiavarastot täynnä oli kiva käydä tekemässä heti aamusta salitreeni, pitäisi useamminkin käydä jo aamulla tekemässä treeni, jotta koko päivä on sitten aikaa tehdä muuta 🙂 Treenin jälkeen oli vielä mukavasti aikaa käydä kylpyläosastolla ja saunoa kunnolla.

 

Ennen kuin suunnattiin hakemaan koiria hoidosta ehdittiin vielä kävelemään pieni lenkki ja ihastelemaan syksyisen utuista merimaisemaa 🙂 Aika kiva viikonloppu kaiken kaikkiaan!
Rannassa vain kaksi sup-lautaa 🙂


Jos haluat enemmänkin seurata mun höpinöitä, 
niin liityhän lukijaksi tuolta vasemmasta sivupalkista 🙂 Voit myös seurata:jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta