Viikon(lopun) 47 treenikooste

Hei ihanat! Taas on päästy viikon alkuun. Edelleen hieman talvisissa tunnelmissa, sillä ainakaan täällä ei lumi ole ihan vielä sulanut kokonaan 🙂 Muuten tuntuu kyllä pitkästä aikaa vähän liiankin kanssa maanantailta.. silmät ei tuppaa pysymään auki sitten millään, mutta eiköhän tästä saada taas koneisto käyntiin!
Viime viikkoon mahtui kuin mahtuikin pari treeniä ja yksi jooga tuokio, vaikkakin olin alkuviikon pienessä kuumeessa ja melkoisessa r**ätaudissa. Yök, ällöttää vieläkin. No, mutta takaisin treeneihin 🙂 
Huomasin keskiviikkona jo pienen orastavan issiaskivun ja päätin, että jos huomenna olen työkunnossa, teen illalla tunnin jooga-session. Ostin muutama viikko sitten kuukauden käyttöoikeuden yoogaia.com-sivustolle (ei maksettu mainos, ihan oma mielipide)  ja ne muutamat kerrat, kun olen ehtinyt erilaisia syvävenyttelyjä sekä joogia kokeilla, en ole kyllä katunut!
Maanantai-keskiviikko: Lepo

Torstai: Yin jooga tunti (issiaskipu hävisi välittömästi tämän tunnin jälkeen!)

Perjantai: Lepo

Lauantai: Jalkatreeni seuraavasti

* Takakyykky 3 x 8-10 
* Luistelykyykky kahvakuulalla 3 x 8
* Lantionnosto makuulla siten, että toinen jalka oli suorana ilmassa ja lattialla 90 asteen kulmassa olevan jalan puolella lantioluun kohdalla oli kahvakuula lisäpainona 3 x 10 / puoli

Sunnuntai: Pitkä metsälenkki sekä Selkä-rinta -treeni seuraavasti

*Ylätalja 3 x 12-15
*Penkkipunnerrus 3 x 6
*Miesten punnerrus (eli varpaat lattiassa) 3 x 10
*Skorpioni-punnerrus (toinen jalka ilmassa) 3 x 6 / puoli
*Selänojennus lattialla 3 x 15

Sellaiset treenikuulumiset tänne. Muuten viikonloppu meni leppoisissa tunnelmissa maalla. Välillä on ihana ottaa pieni irtiotto kotoa siitä tavallisesta arjesta ja suunnata keskelle maaseudun ja metsän rauhaa. Tuntuu, että nukunkin aina paljon syvempää unta, kun ulkoa ei kuulu mitään ääniä ja lähimmät valot näin talvella ovat kilometrin päässä 🙂 Siinä ei paljon pimennysverhoja tarvitse ajatella! 
Hitusen väsyneenä, mutta kuitenkin rennoin fiiliksin on mukava aloittaa uusi viikko!
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta