Viiniä & mansikoita

Jo on aikoihin eletty! Hyvinvointiblogi ja otsikko, joka viittaa selvästi ainakin puoliksi epäterveellisiin juttuihin! Hui!

Joudun myöntämään erään asian teille rakkaat lukijat. Käytän alkoholia silloin tällöin, kuten esimerkiksi viime viikon perjantaina. No, oliko yllättävä paljastus? 😉 Vietettiin Anssin nimppareita, no ei oikeasti vietetty.. Ihan muuten vaan haluttiin ottaa ilta rennosti sillä lauantaina ei ollut tiedossa mitään kummempaa treeniä tai vastaavaa.

Silloin tällöin on mielestäni ihana vain olla, ottaa lasi tai pari viiniä ja syödä samalla vaikka niitä mansikoita tai todella hyvää ruokaa! Elämä ei saa olla liian rajoitettua, joten mielestäni alkoholin käyttö esimerkiksi kerran parissa viikossa kohtuudella nautittuna on ihan okei.

Alkuvuodesta pidin lähes neljän kuukauden tipattoman jakson. Syy tähän tipattomaan oli lähinnä juuri kokeilla, mitä tipaton jakso saa aikaan kehossa. Tänä aikana en kyllä oikeastaan (yllättävää kyllä!) havainnut oloni olevan mitenkään erilainen. Ilmeisesti muutenkin niin kovin satunnainen ja maltillinen alkoholinkäyttö vs. täysin tipaton ei kehon fiiliksiin vaikuta kovinkaan suurin muutoksin. Asia on varmasti täysin eri silloin, jos tulee esimerkiksi vedettyä ihan kunnon ränni vaikkapa kerta viikkoon. Oikeastaan ainoa, mitä huomasin, oli hyvän punaviinin kaipuu täydellistä naudan sisäfilettä syödessä 😉

Tällaisia mietteitä alkoholin käytöstä näin ennen vappua!

<3:llä Jenna

jennaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta