VoimaMinä – energiaa syksyyn

 

Kaupallinen yhteistyö / Yhteistyössä: MT Personal Training & GreenStreet

Kun lähdet aamulla töihin tai kouluun, on pimeää. Kun palaat sieltä kotiin, on pimeää. Tätä jatkuu monta kuukautta ja energiaa asioiden tekemiseen ei tunnu riittävän millään. Esimerkiksi treenaamisen sijaan sohva ja suklaalevy kiinnostavat enemmän. Kuulostaako tutulta? Ainakin allekirjoittaneelle jokainen syksy tuo mukanaan juuri tällaisen fiiliksen ja sieltä sohvalta tuntuu olevan todella haastavaa nousta ylös ja lähteä liikkeelle.

Tämän vuoksi olin, ja olen edelleen, erittäin innoissani, kun Monna MT Personal Trainingiltä kysyi, haluaisinko lähteä mukaan heidän sekä GreenStreetin kehittämään uuteen nettivalmennukseen. Tottakai halusin! Juuri tällaista valmennusta olisin tarvinnut jo aikoja sitten 🙂

Mistä siis on kyse? VoimaMinä-verkkovalmennus on 30 päivän mittainen valmennus, jonka aikana saavutat energisemmän, iloisemman ja onnellisemman fiiliksen, niin henkisesti, kuin fyysisestikin! Valmennuksen aikana saavutat paremman itseluottamuksen ja opit uskomaan itseesi.

Valmennuksen kolme johtotähteä ovat:

  • Henkinen hyinvointi ja itseluottamus
  • Fyysinen hyvinvointi ja liikunta/harjoittelu
  • Terveellinen, monipuolinen ja ravintorikas ruokavalio

_DSC5864 VoimaMinä

 

Uskon (ja oikeastaan tiedän), että en turhaan hehkuta ja mainosta tätä valmennusta teille. Itse olen treenannut Monnan valvovan silmän alla lähes vuoden ja jokaisella tapaamisella saanut motivaatiota ja energiaa jatkaa. Vaikka tämä valmennus ei ole yksilövalmennus, tarjoaa se antoisia ja opettavaisia tehtäviä sekä vinkkejä päivittäin niin treeni-, ruoka- kuin henkisen hyvinvoinninkin puolella.
Oletko sinä valmis ottamaan askeleen kohti VoimaMinääsi? Minä ainakin olen 🙂
Lisätietoa valmennuksesta saat myös VoimaMinän Facebook-sivuilta: klik!
Jos kiinnostuit valmennuksesta, ilmoittaudu mukaan tästä! 9.8.15 mennessä ilmoittautuneet saavat valmennuksen Early Bird -hintaan 39 € (ovh. 49 €). Eli ei muuta kuin ilmoittautumaan!
Tänä vuonna odotan syyskuuta aika innoissani,
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta