Voimistelurenkaat on arvottu! Lisäksi alennuskoodi renkaisiin!

Moi! Vitsit mikä myräkkä on ulkona! Näin myrskyn keskellä ajattelin piristää teitä arpomalla Kuntokauppa.fi:n voimistelurenkaat. Arvontaan tuli huimasti kommentteja, jopa 85 kpl 🙂 Myös Arvontamuistutus-postauksen kommentit on otettu huomioon.

Suoritin arvonnan random.org:n numerogeneraattorilla ja voittajaksi valikoitui kommentti numero 13.!

IMG_20150501_134707 IMG_20150502_151739

Eli voitto nimimerkille Makez:

”Jo pitemmän aikaa itsekkin miettinyt renkaiden hankintaa. Perheellisenä ei aina ehdi salille, renkailla saisi tehtyä mukavasti treenit kotona.

Renkaita voisivat käyttää myös lapset omiin temppuiluihinsa.

Ps. Mukavan näköistä treenausta.”

Huimasti onnea voitosta! Sinuun ollaan kuulemma jo oltu yhteydessä Kuntokauppa.fi:stä 🙂

Monissa kommenteissa oli mainuttu samaa eli sitä, että lapsetkin pääsisivät mukaan temppuilemaan. Juuri tämä on todella hienoa! Kun lapset otetaan leikkimielellä mukaan liikkumaan, tulee liikunnasta todennäköisemmin tapa, jota jatkaa sitten aikuisenakin!
Vielä iloinen uutinen teille, joita voimistelurenkaiden hankkiminen kiinnostaa:
Nyt olisi mahdollisuus ostaa renkaat 10 € alennuksella Kuntokauppa.fi:n kautta 🙂 Eli klikkaa itsesi TÄNNE ja syötä maksuvaiheessa koodi RENKAAT10, niin loppusummasta tipahtaa 10 € pois! Alennus voimassa tämän kuun loppun saakka.
Vielä kertaus, miksi voimistelurenkailla treenaaminen kannattaa:

”Aikuisten puiset voimistelurenkaat ovat kokonaan Suomessa valmistetut ja niiden valmistusmateriaali on suomalainen koivuvaneri. Voimistelurenkaat olisi syytä löytyä jokaisesta kodista, sillä niillä tehtävät harjoitukset haastavat sinut kokonaisvaltaisesti. Voimisteluliikkeitä pystyt tekemään melkein rajattomasti, jolloin vain mielikuvitus ja tietysti oma lihaskunto ja kehonhallinta ovat rajana.
Voimistelurenkaita käyttäessäsi joudut keskittymään sekä kehonliikkeisiin että tasapainoon samanaikaisesti, jolloin koordinaatiokykysi paranee.” Teksti lainattu täältä.

Mukavia treenihetkiä,
<3:llä Jenna
* Yhteistyössä Kuntokauppa.fi

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta