Voisiko viikonloppu paremmin alkaa?

Okei, ihan alkuun pakko vähän hehkuttaa asiaa, joka sai sydämeni heittämään volttia aamulla! Blogitekstini ”Paluu arkeen, miten pitää motivaatio yllä?” oli päässyt aamulla Indiedays.com:n etusivulle! Siis siihen 3:n mainoksen kuvavirtaan. Kuinka siistiä! Kiitos vielä Indiedays 🙂 En ihan heti olisi uskonut, että mun blogin jutut yltäis tuohon! jeejee! Tämän ansiosta perjantai on sujunut hymy huulilla!

Eilinenkin oli tosi kiva päivä! Sain synttärilahjaksi Mr. A:lta, vanhemmiltani sekä veljeltäni Vierumäelle Kunnon skannaus -paketin 🙂 Paketti sisältää polkupyöräergometritestauksen sekä InBody -mittauksen. Lisäksi kuntosalin vapaan käytön, ohjatun ryhmäliikuntatunnin ja tais siinä olla vielä yöpyminenkin! En malta odottaa, että pääsee sinne. Etenkin tuo polkupyöräergometritestaus kuulostaa mielenkiintoiselta. Siinä siis katsotaan, että mikä on se todellinen kestävyyskunto eli ns. maksimihapenottokyky. Siistii!

Kävin eilen myös huoltamassa ripset. Ehkä pinnallista, mutta kuinka nopee aamu voi olla, kun ei tartte meikata? En kyllä taas ainakaan ihan hetkeen luovu näistä 😉

Ja illalla Mr. A. oli järkännyt yllärinä minimatkan Strömforsin ruukkiin. Hieno vanha 1600-luvulla rakennettu ruukkialue Ruotsinpyhtäällä 🙂 Harmi, että oltiin siellä niin myöhään (15 minuuttia ennen kuutta), että melkein kaikki putiikit ym. oli jo menneet kiinni. Täytyy kyllä ehdottomasti vierailla uusiksi siellä! Onko joku teistä käynyt kyseisessä paikassa?

Niin, on tänäänkin ollut siis kiva pävä! Ajattelin (ja siis aion) tehdä vielä selkätreeniä kotona, josta tulossa sitten postausta jossain vaiheessa 🙂 Aamulla sitten kampaajan jälkeen salitreenit! Vielä tänäänkin jaloissa, ylävatsapalikoissa ja olkapäissä tuntunut maanantaina treenit 😮 Jännän pitkään kestää palautua, vaikka on venytelty ja vedetty magnesiumia.. No, kyllä se tästä!

Nauttikaa viikonlopusta!

<3 Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta